Szeged és környéke

2008.03.04. 16:44

Utazási Börze a szegedi Mars téren

Szeged - A Majoros International Kft. szervezésében második alkalommal szerveznek utazási kiállítást Szegeden. Idén a Mars téren tekinthetik meg az érdeklődők az 55 kiállító kínálatát március 8-án és 9-én délelőtt 10 és este 6 óra között.

Munkatársunktól

A Majoros International Kft. szervezésében másodszor nyílik turisztikai seregszemle, ez alkalommal a Mars téren – jelentette be a tegnapi sajtótájékoztatón Majorosné Farkas Ágnes, a cég ügyvezetője. Az Utazási Börzén 55 szakmai kiállító mutatkozik be március 8-án és 9-én délelőtt 10 és este 6 óra között. Az utazási irodák mellett hotelek, panziók, lovas birtokok, a balatoni hajózás a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió és a Dalmát régió is bemutatkozik.

Ízelítőt kínál nyári programjaiból a Százszorszép Gyermekház, az egyik utazási iroda standján pedig játszóházzal, számítógépes játékokkal várják a gyerekeket. Az érdeklődők külföldi nyelvtanulással egybekötött utakról is informálódhatnak, három kiállítónál pedig lakóautót bérelhetnek. Külön érdekesség lesz az egészségsziget, ahol vérnyomásmérést, szív– és stresszmérést is végeznek az érdeklődőkön, részben ingyen.

A belépődíj 300 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 200 forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!