Szeged és környéke

2019.08.04. 10:30

Vasárnapra már 4 órás torlódás alakult ki Röszkén

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhelyen - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel.

Munkatársunktól

Szabó Szilvia elmondta: a teljes kapacitással üzemelő átkelőhelyen a személygépkocsiknak mindkét irányban négy órát kell várakozniuk. Az autóbuszoknak Szerbia felé három-, Magyarország irányába egyórás a várakozási idejük.


Az utazók Szerbia felé, vagy onnan belépésre Csongrád megyében választhatják a tiszaszigeti, az ásotthalmi és a röszkei közúti határátkelőhelyeket, amelyek 7 órától 19 óráig fogadják az utasokat - közölte a szóvivő.


A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a rendőrségi útinformációs rendszer (rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!