Szeged és környéke

2007.11.14. 23:05

Véget ért babafotózásunk

Szeged - Nyolc városban hét napon át összesen tizenegy alkalommal készültek a képek Az év babája 2007 című kiadványunkba. Az album december 5-én jelenik meg.

– Sztár születik – jegyezte meg a húszhetes Nyerges Emese fotózása közben a kislány édesanyjának barátnője, Eszter. Az idei babafotózás utolsó napján, tegnap Emese volt az első, akit lencsevégre kaptunk. Majdnem lemaradtak a fotózásról, egy barát szólt: ebben az évben ez az utolsó alkalom. Dér Viktória régóta, egészen pontosan tavaly óta készül a fotózásra. Akkor még várandós volt, most viszont egy igazi punkkal – bájos és természetes kakastaréj, fekete póló „punk baby" felirattal –, az egyéves Dékány-Dér Erikkel érkezett.

Nacsa Lillát anyukája pénteken is elhozta a fotózás szegedi helyszínére, a Játékdzsungelbe, de akkor megijedtek a rengeteg résztvevőtől, és hazamentek.

– A kislány eddig minden évben indult, rossz lett volna, ha idén kimarad – magyarázta Zsivkovits Rita.

Idei utolsó babafotózásunkon is sztárok születtek. Fotó: Karnok Csaba
Az év babája 2007 verseny résztvevőit nyolc városban hét napon át fényképeztük. Összesen 1324 kisgyermekről készült fotó. Az ezeket tartalmazó kiadványunk december 5-én jelenik meg a Délmagyarország és a Délvilág mellékleteként. Voksolni az albumból kivágott szavazólappal lehet. Még karácsony előtt kihirdetjük az eredményt.

Mindhárom kategóriában az első három legtöbb szavazatot elérő babát díjazzuk: 50, 40, illetve 20 ezer forintos játékcsomaggal, illetve egy-egy Eldorádó babzsákfotellel. Abszolút győztest is hirdetünk: az a csöppség lesz az év babája, aki az első három kategóriagyőztes közül a legtöbb szavazatot kapja. A fődíj egy100 ezer forint értékű takarékkönyv – az Apátfalvi Takarékszövetkezet jóvoltából.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!