Szeged és környéke

2007.06.10. 16:19

Vetkőztetett az argentin kebelcsoda

Sabrina, az argentin kebelcsoda pucérkodásra bírta a szegedi közönség néhány férfitagját a Mars téri U pavilonban rendezett erotika kiállításon. A standok bőséges választékkal várták a pajzán kiegészítőkre vágyókat. A levegőtlen csarnokban nézelődők testközelből érezhették, milyen is az igazi fülledt erotika.

Bobkó Anna

– Fellépő vagy?
– Nem.
– Azért adsz egy autogramot? – kérdi egy férfi a Mars téri U pavilon bejáratánál.
Nem tudom eldönteni, ismerkedni akar a kopasz fejű, tetovált fiatalember, vagy valóban pornószínésznek néz. Megpróbálom bóknak venni a dolgot, és belemegyek a játékba. Aláírom a képeslapot, amit a Luxx Video standjáról gyűjtött be a barátságos fiatalember a tömérdek mennyiségű XXL videó mellé.

Kovi és a lehetőségek

A Luxx-os lányok falatnyi ruhában pózolnak a stand közepén. A köréjük gyűlt lelkes amatőr fotósok kitartóan, egymást lökdösve „lőnek" rájuk a mobiljukkal. – Segíthetek? – kérdi tőlem egy férfi; éppen az asztalra kitett pornóújságokat lapozgatom. – Épp azon gondolkodom, miért és hogyan lesz valakiből pornósztár – válaszolom, és a képeslapos fickó szavaira gondolva rámenősen megkérdezem: – Mit gondol, belőlem lehetne? – Tudom is, hogy ki tudna neked segíteni ebben – mondja, és a következő pillanatban odahívja a magyar pornókirályt, Kovit.

– Ülj csak le – kínál hellyel, szivarral a kezében. – Szóval pornózni szeretnél – néz rám kérdőn. – Akár! – vágom rá. Erre elkezdi sorolni a lehetőségeket. Először is kapnék egy menedzsert, aki megállapítaná, alkalmas vagyok-e a színészkedésre. Amennyiben igen, kezdőként ötven-hatvanezer forintot kapnék jelenetenként. A profik, mint például a kiállításon fellépő művésznők, akár nyolcszáz eurót is megkeresnek.

Megtudom, a lányok döntik el, mit vállalnak, semmi sincs rájuk kényszerítve. A korrekt ügynökségek vigyáznak a modelljeikre, itt nem kezd ki senki senkivel.

Serkentő

A legdrágább erotikus portékák az életnagyságú női babák, amelyek ötventől kétszázezer forintba is kerülhetnek – tudjuk meg az egyik kiállítótól. A legkeresettebbek a különböző szexuális kiegészítők. A legtöbb érzelmet kiváltó pedig a Rush nevű szer, ami a szexuális vágy serkentésére szolgál.

Miből lesz a tejbegríz?

A beszélgetés közben kipillantok a stand körül állókra, akik – mivel a lenge ruhás hölgyek pihenőre mentek – jobb híján bennünket fotóznak. Te jó ég, mi lesz ebből! – villan át rajtam, gyorsan megköszönöm a felvilágosítást, majd folytatom a kalandozást az erotikus kiegészítők világában. A standok valósággal roskadoznak a kazettáktól, újságoktól, fehérneműktől és pajzán játékszerektől. Az egyik kiállítónál egy fiatal pár tanakodik, a nagyobbat vagy a kisebbet vegyék? Tolakodó figyelmemtől kissé megszeppennek, de a nagyobbat választják.

– Vagy háromszázan megkérdezték már ezt tőlem! – válaszol flegmán az eladó. Arra voltam kíváncsi, mely portékát viszik a legtöbben. – Ha tejbegrízt akarsz venni, akkor tejet és grízt veszel a boltban nem? Mindenki mást visz, ki-ki igénye szerint – mondja.

A szomszédos stand klasszisokkal készségesebb eladójától megtudom, a vibrátorok és a pornófilmek fogynak a legjobban. – Aki eljön ide, az nem szégyenlősködik. Bátran kérdeznek, és vásárolnak. Fiatalok, idősek, párok és egyedülállók egyaránt, szexuális beállítottságtól függetlenül – taglalja a kiállítás látogatóinak összetételét.

Hét ruhátlan férfi

A színpad előtt tömeg. A mobilt és fényképezőgépet szorongató kézerdőtől alig látni, mi folyik az emelvényen. – Következik az argentin kebelcsoda, Sabrina! – üvöltik a mikrofonba. A sokak által nagyon várt, fekete bőrruhában éneklő és táncoló dominát nem lehet nem észrevenni. A pajkos szőke szépség még a szegedi közönséget is megtáncoltatja, és a színpadra felmerészkedő jelentkezőket levetkőzteti. Hét férfi áll ruhátlanul a több száz fős tömeg előtt. Amikor a zeneszám véget ér, Szabrina elköszön a lelkes rajongóktól. A figyelem érezhetően lankadni kezd. A látogatók elégedetten indulnak el a kijárat felé – a legtöbben vásári portékákkal a kezükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!