Szeged és környéke

2014.11.23. 20:09

Vezetés közben ájult el a volt polgármester

Deszk - Feleségével autózott Deszkről Szegedre november elején Simicz József volt deszki polgármester, amikor a Szeged-Szőreg helységjelző táblánál vezetés közben rosszul lett, és elájult.

Munkatársunktól

– Minden elhomályosult előttem. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a bicikliúton éppen nem volt senki. Kidöntöttem a táblát, gurultunk nagyjából harminc métert, rá a bicikliútra, majd újabb húszat, amikor egy fának ütköztünk. Nem borultunk fel, és a fa pont középen érte a az autót, így a feleségem és én is megúsztuk kisebb sérülésekkel. Egy hetet voltunk bent a traumatológián, a múlt héten engedtek haza minket. Korábban sosem történt hasonló velem, de többet nem akarok vezetni. Az autóban félmillió forint kár keletkezett, azt megcsináltatom, majd eladom a kocsit. A balesetemmel kapcsolatban több igaztalan hír terjedt el a faluban. Nem voltam ittas, és aki utazott már mellettem, az tudja, hogy nem szoktam gyorsan hajtani – mondta [namelink name="Simicz József"].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!