Szeged és környéke

2007.05.17. 16:19

Visszaélést gyanítanak

Visszaélésre gyanakszik a természettudományi kar (TTK) hallgatói önkormányzati választásaival kapcsolatban Kohári Nándor, a Fidesz önkormányzati képviselője, az Ifjúsági és Sportbizottság elnöke, Tóth Péter, a Jobbik szegedi szervezetének alelnöke és Szanka László, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szegedi szervezetének elnöke.

Visszaélésre gyanakszik a természettudományi kar (TTK) hallgatói önkormányzati választásaival kapcsolatban [namelink name="Kohári Nándor"], a Fidesz önkormányzati képviselője, az Ifjúsági és Sportbizottság elnöke, [namelink name="Tóth Péter"], a Jobbik szegedi szervezetének alelnöke és Szanka László, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szegedi szervezetének elnöke – derült ki tegnapi, a szegedi Aradi vértanúk terén megtartott sajtótájékoztatójukon. Mint megírtuk, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat felügyelőbizottsága 15 szavazatot semmisített meg a TTK hallgatói elnökválasztásának első napján, múlt szerdán. A politikusok a választásokat kiíró [namelink name="Török Márk"]ot, az univerzitás hallgatói önkormányzatának elnökét és a TTK dékánját, Csirik Jánost is manipulációval vádolják –, s követelik Török lemondását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!