Szeged és környéke

2008.02.06. 11:51

Vonalkódokkal próbáltak csalni egy szegedi nagyáruházban

Szeged - Sajátos módját választotta a bevásárlási költségek csökkentésének egy 40 éves asszony az egyik szegedi nagyáruházban kedden este.

Delmagyar.hu

Adataink szerint az egyébként budapesti állandó lakcímmel rendelkező hölgy 20 üveg bort és 5 db videójáték távirányítót tett a kosarába, de előtte a termékeken szereplő vonalkódot átragasztotta, így az árukért a ténylegesnél 17450- Ft-tal fizetett volna kevesebbet.

A csalást az áruház pénztárosa fedezte fel. A gyanúsított nő a terhére rótt cselekmény elkövetését kihallgatása során tagadta.

Figyelemmel azonban arra, hogy nevezett már több alkalommal volt büntetve vagyon elleni bűncselekmények miatt, illetve az ország más részén is folyik ellene büntetőeljárás hasonló bűncselekmény miatt, a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett a Szegedi Városi Ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!