Szeged és környéke

2016.09.26. 19:20

VV Dávid fölényesen nyerte a párbajt, kiütötte a balhés Dinát

Fölényesen nyerte első párbaját VV Dávid. A szegedi játékos az egyik legbalhésabb villalakót, Dinát ütötte ki a műsorból.

Munkatársunktól

Szegedi játékos párbajozott vasárnap a Való Világ powered by Big Brother műsorában. Dávidot a botrányhősnő Dina vitte ki magával, akit igazából már ki kellett volna zárni a műsorból egy verekedés miatt, a szerkesztők mégis úgy döntöttek, a villalakókra bízzák sorsát. A kiválasztáson a balhés lányra került a lila kendő, ő pedig a kigyúrt egykori orvostanhallgatót jelölte meg ellenfelének, akivel egyébként a játék elején kifejezetten jóban voltak. Hogy miért romlott meg a kapcsolatuk, azt ők maguk sem tudják: Dina Evelin érkezésétől datálja ezt, bár azt is hangsúlyozta, nem féltékeny villatársnőjére.


A stúdióban Dina azzal próbált meg Dávid ellen uszítani, hogy a fiú unalmas: csak a konyhában ügyködik és cigizik – ennyit mutat magából nap mint nap. Szerinte azzal, hogy ő pedig egész nap kiabál, veszekszik másokkal, ráadásul párkapcsolata is lett a villában, sokkal érdekesebb karakter. Dávid erre annyit reagált: „más a gondolkodásunk, hozzáállásunk". – Én komolyabb vagyok és a közösség érdekét tartom előrébbvalónak – mondta. A fiú kritizálta Lóri és Dina kapcsolatát is, szerinte az nem őszinte a fiú részéről.


Dávid kortesbeszédét Ati mondta. A szegedi fiút úgy mutatta be, mint őszinte, intelligens srácot, akinek tiszta a szíve. – Nem produkálja magát egész nap, de ettől nem unalmas. Kondisok, focisták, motorosok, csajok, barátok - szavazzatok rá – kiabálta.


Valószínűleg a nézők is inkább a nyugodt intelligenciát, mint a balhét preferálják, Dina ugyanis végül csúfosan alulmaradt Dáviddal szemben, aki a voksok 62 százalékát gyűjtötte be. Így ő folytathatta a játékot, visszamehetett a villába, harcolni a főnyereményért, ráadásul most védettsége is lesz egy héten keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!