Szeged és környéke

2009.10.27. 13:26

Webkettőn is kampányol az LMP

Szeged - Az átláthatóság jegyében bárki nyomon követheti az interneten, hogy áll a Lehet Más a Politika szervezetépítésben.

Munkatársunktól

A párt ajánlószelvény-előregisztrációt végez – az adatvédelmi ombudsmani hivataltól kértek ehhez segítséget –, ez alapján keresik majd fel a azokat, akik nekik adnák szelvényüket. A honlapon ez is követhető.

Vágó Gábor, Pinczés Bálint és Ikotity István erről Szegeden tartott sajtótájékoztatót kedden. Azt mondták: Tölgyessy Péter politológus, alkotmányjogász szerint az LMP számára a választás logisztikai kihívás, vagyis az a kérdés, hogy juttatják el üzenetüket az emberkehez. A párt ehhez az internetet – a blogolást és a webkettes felületeket (Facebook, Twitter) választotta– , de hagyományos módon is kampányolnak. A kérdésre, hogy ez nem zsákutca-e, hiszen a webkettőt a fiatalok használják, akik pedig kevéssé érdeklődnek a politika iránt, Pinczés Bálint azt mondta: a fiatalokat a jelenlegi rendszerben folyó politika nem érdekli. A Facebookon az LMP-nek viszont már 3800 tagja van.

Címkék#LMP#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!