Szeged és környéke

2016.09.02. 18:40

Wolf Kati meglepetésdala a Virágnál - nem mindennapi köszöntés!

Ez a dal neked szól - ez a címe Wolf Kati új számának, amivel ma Gyuris Lászlót, a Virág cukrászda mesterszakácsát lepte meg a cukrászda teraszán.

Máté Gergely

Nem mindennapi reggeli köszöntést kapott Gyuris László, a Virág cukrászda mestercukrásza pénteken a vendéglátóhely terasza előtt. Wolf Kati a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bartók Székhelyintézményének gyerekkórusával kiegészülve először adta elő legújabb dalát, amelynek címe: Ez a dal neked szól. Az énekesnő először a Széchenyi téren próbálta el a számot a gyerekekkel a járókelők figyelmét felkeltve, majd onnan sétáltak át a Klauzál térre. A dal, amely a Raiffeisen Bank megbízásából íródott, azokhoz szól, akik a hétköznapok hősei, szorgosan cselekszenek, kitartóak, és kockáztatni is mernek egy vállalkozás sikeréért az ügyfelek és vásárlók jó kiszolgálása érdekében.

Wolf Kati meglepetésdallal köszöntötte Gyuris Lászlót. Fotó: Frank Yvette

– Csak olyan dalokat adok elő, amelyekkel én is tudok azonosulni, ezt pedig nem könnyű megoldani, mert sajnos nem én szerzem a saját dalaim – kommentálta Wolf Kati. Az énekesnő azt is elmondta, hogy mindig csak fellépni jár Szegedre, de gondolkodott már azon, hogy egy hétvégét eltöltsön itt, mert gyönyörűnek tartja a várost.

Húsz másik városban is köszöntöttek helyi vállalkozókat, de csak Szegeden, a Klauzál téren tartottak zenés köszöntőt, és készült meglepetésvideó is.


Gyuris László elmondta, sikerült őt meglepni, hiszen úgy tudta, hogy a süteménykészítés történetéről forgatnak filmet a Virág teraszán.

A forgatás végeztével a gyerekek Wolf Katival közösen fagyiztak a Kis Virág cukrászda előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!