Szeged és környéke

2008.02.20. 21:18

Zákányszéken jártunk megyejáró körutunkon

Megyejáró körutunkat kedden Zákányszéken folytattuk: olvasóinkkal találkoztunk a községházán. Az újságkészítésről és a lapunk által szervezett programokról beszélgettünk. A jól sikerült este végén játszottunk és pogácsáztunk.

Érdeklődéssel figyelik az újságban az emberi történeteket zákányszéki olvasóink, akik szép számmal gyűltek össze a lapunk által szervezett megyejáróra kedden. Kíváncsiak a helyi sikerekről és eseményekről szóló hírekre. Úgy fogalmaztak: a Délmagyarország nélkül nem kezdődhet el a reggel. Ezért dicsérték meg terjesztő csapatunkat, különösen Deák István helyi kézbesítőt.

Őrfi Ferenc főszerkesztő-helyettes a kiadóról beszélt, majd a lap születését és az idén beindítandó új nyomdagép lehetőségeit ismertette.

Fotó: Frank Yvette
Győző-Molnár István, a kézbesítők régióvezetője mutatta be a terjesztőhálózat kulisszatitkait. Előfizetőinknek szóló Keresse a párját! akciónkat, valamint az egészségmegőrzésért indított Mozduljunk! életmódklubunkat emelte ki a sok program közül Pintér Melinda marketingmunkatárs.

A zákányszékiek villámgyorsan megválaszolták nyereményjátékunk kérdéseit. Ismerik új szakácskönyvünkben szereplő földijüket, Papp Évát, és tudták, hogy az elmúlt évtizedben 46 új ház épült a faluban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!