Szeged nyári táborok

2009.05.28. 11:08

Dél-Alföldi Lovastábor Hódmezővásárhelyen

Nagy sikere van évek óta, a nyári szünetekben megrendezett lovastáboroknak, ahol a mindennapi lovas oktatáson felül a lovakkal való foglalkozásokkal a gyerekek önálló feladatokkal és sikerekkel szembesülhetnek.

A lovastáborban a résztvevők megismerkednek a lovak közelségével, a lovak körüli magatartás legfontosabb szabályaival. A kezdők megízlelik a
lovaglást az alapoktól kezdődően, a biztonságos üléstől a futószáras munkáig. A haladók osztályban, egyéni képességeiknek, szintjüknek megfelelően dolgoznak. Az oktatás a Póni Klub hosszútávú oktatási rendszerére épül.

Elméleti ismereteket szereznek a lófajtákról, jellemzőikről, a lótartás különféle módjairól, az eltérő lovaglási stílusokról. Fakultatív kézműves
foglalkozások keretében különféle tárgyakat készítenek és technikákat sajátítanak el.

Fogadunk minden olyan táborozót is, akinek különleges étrendi vagy étkezési elvárásai vannak (pl. liszt-, tej-érzékeny, cukorbeteg, vegetariánus stb.) A lovagló órák fedett lovas pályán zajlanak nem csak esős időben hanem a tűző napsütésben is!

Korosztály: 5-18 év között

Turnusok:
Június 27-július 05
Július 11-19
Július 25- augusztus 02.

Képző táboraink - 8 naposak, szombat 12 órától következő hét vasárnap 12-ig tartanak. Naponta 2 x 3 óra lovasfoglalkozás, délután kézműves program és 5 szöri étkezés. Tábor végén bemutató lovaglás. Elhelyezés faházakban.

Bejárós tábor - 8-16-ig tartózkodik a táborban, délelőtt lovasfoglalkozáson vesz rész, délután kézműves porgram van. Naponta háromszori étkezéssel.

Ára: 3200.Ft/nap

Dél-Alföldi Lovasudvar
Hódmezővásárhely, Zrínyi utca vége
www.lovas-sport.hu
Telefon: 06-30-3831299

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!