Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

100 ezer forint a gyors segítségért

Öttömös - 100 ezer forint támogatást ajánlott fel egy öttömösi család a helyi polgárőr egyesületnek, mert azok gyorsan a lányuk segítségére siettek, amikor két fiatalember elől menekült.
Az eset az elmúlt napokban történt: a fiatal lány a falutól az erdei iskolába tartott az autójával, mikor két fiatalember elkezdte „üldözni" egy ezüstszínű kocsival. Ezért nem a tervezett helyre ment a lány, hanem visszakanyarodott a házukhoz, bemenekült, és segítséget kért a helyi polgárőrségtől, akik azonnal a helyszínre siettek.

Bánóczki József, az Öttömösi Polgárőr Egyesület elnöke szólt a mezőőrnek, Bálint Zoltánnak is – mivel neki van igazoltatási jogköre, a polgárőrnek nincs –, és együtt keresték a kocsit. Este a kultúrotthon előtt találták meg a járművet. Kiderült, hogy a két ruzsai fiú a kultúrházi bulira érkezett. A fiatal nővel csak meg akartak ismerkedni, azért követték. A lány szülei viszont nagyon hálásak voltak a polgárőr közreműködéséért, ezért 100 ezer forint támogatást ajánlottak fel az Öttömösi Polgárőr Egyesületnek.

Olvasóink írták

  • 2. varadipal 2009. július 28. 16:47
    „Hol lakik a csaj? 100 rongyért én is megkergetném.”
  • 1. flexsnake 2009. július 28. 16:44
    „Legközelebb megismerkedhetnének egy nagydarab bajszos kamionossal.
    kancsók!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ádámot mindenki felismerte

Szeged - Varga Ádám és Muki. Két fiatal fiú, akikről hónapokon keresztül írtunk. Két pólus: egyikük története együttérzést kelt, másikuké ellenszenvet, de mindkettőt mindenki ismeri. Tovább olvasom