Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

10 szír csücsült az autójában a bekábítószerezett férfinak

A megalapozott gyanú szerint kábítószert fogyasztott és illegális bevándorlókat szállított K. Pál. Elfogták a szegedi rendőrök.
A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének munkatársai egy Renault típusú személyautó sofőrjét igazoltatták Szeged-Kiskundorozsmán a Kettőshatári úton 2015. július 11-én 15 óra 40 perckor. A járműben a sofőrön kívül tíz szír állampolgár tartózkodott, akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni. Az illegális bevándorlók ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Az egyenruhások a sofőrrel szemben immunkémiai gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. K. Pál a rendőrök kérdésére elmondta, hogy egy nappal ezelőtt kábítószert fogyasztott. A 42 éves gyanúsított ellen jogellenes tartózkodás elősegítése vétségének, kábítószer birtoklása vétségének, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázár beszélt a legtöbbet, Farkas a legkevesebbet

Lázár János (Fidesz) beszélt a legtöbbet, közel 8 órát, Farkas Sándor (Fidesz) pedig a legkevesebbet, 19 percet a megyei országgyűlési képviselők közül a T. Házban. Tovább olvasom