Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

17 éves rablókat fogott el a szegedi rendőrség

Szeged - Két 17 éves fiatalember ellen folytat nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt egy hétvégén történt eset kapcsán.
A gyanú szerint szombaton este a szegedi Zápor tónál az egyik feltételezett elkövető bántalmazta a sértettet, majd egy padra ültette azzal, hogy elmondja neki a korábbi sérelmeit. Ezt követően közölte a 15 éves fiúval, hogy amennyiben átadja neki a mobiltelefonját, futni hagyja. Ekkor lépett oda a másik 17 éves fiú egy nagy testű fekete szőrű kutyával, aki már azzal fenyegetőzött, hogy amennyiben nem adja át a telefonját, ráuszítja a kutyát. A fenyegetés hatására a sértett átadta a maroktelefonját.

A feljelentést követően a készenléti nyomozócsoport a helyszín közelében az eltulajdonított mobiltelefont megtalálta és lefoglalta, a feltételezett elkövetőket pedig előállította. Kihallgatásuk során egyikük sem ismerte be a bűncselekmény elkövetését.

Figyelemmel arra, hogy az egyik gyanúsítottal szemben több büntetőeljárás is folyamatban van vagyon elleni bűncselekmények miatt, ezért őt őrizetbe vették és előterjesztést tettek a Szegedi Városi Ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására.

Olvasóink írták

 • 8. Mil 2008. március 18. 11:10
  „A megoldás: komolyabb polgárőr-mozgalom. Térfigyelő rendszerek. Na meg egymás segítése! Nem becsukni a szemeket és elmenni, hanem hívni a zsarukat, polgárőröket.”
 • 7. luther 2008. február 06. 00:34
  „Cigány férgek lehettek szerintem is...”
 • 6. emi11 2008. február 05. 12:34
  „Mi lenne ha több ifjúságvédelemmel foglalkozó szakembert alkalmazna a város. Vagyunk egy páran akik ezt végezték és szívesen csinálnánk is.”
 • 5. joy 2008. február 05. 02:46
  „Meddig még?
  Amíg a prolitikussok az utcán gyújtogatnak.”
 • 4. bazso 2008. február 05. 02:01
  „Ma már minimum 185centisre kell nőni és 80kilósnak lenni h végiglehessen sétálni sötétedés után:)”
 • 3. Cc 2008. február 04. 19:44
  „Nem tudjátok, hogy a hülye ügyészségi liba szerint ez csak diákcsíny.A jó édesanyját vicceljék meg legközelebb a svéd cserediákok.”
 • 2. Skipper 2008. február 04. 16:17
  „Ezek a támadók is finnek voltak?”
 • 1. NaviDad 2008. február 04. 15:04
  „Szerintem ez teljesen átlagos, hetente minimum egyszer megtörténik, csak sajnos nagyon ritkán kapják el a tetteseket.
  Nem lehet nyugodtan végigsétálni az utcán sötétedés után, mert a pimasz vagyontárgyleső orkok az utcán ólálkodnak, még tán szerencsés is volt, mert előbb kérték a telefont , máskor előbb ütnek, aztán vesznek.
  Meddig még?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A parkolóházban feleannyiért áll az autó, mint az utcán

Szeged - Tavaly tovább nőtt, de egy átlagos hétköznapon még így is csupán 30-40 százalékos a szegedi parkolóház kihasználtsága. Tovább olvasom