Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

1885 csokit gyűjtött Vincze Gábor - több száz beteg gyereknek szerzett örömöt

1885 csokit gyűjtött Vincze Gábor - több száz beteg gyereknek szerzett örömöt
Vincze Gábor a tavalyihoz hasonlóan jótékonysággal zárta az évet. A napokban több száz, kórházban fekvő beteg gyermek és fogyatékkal élő ember karácsonyát tette örömtelivé.
– Ők mindannyian komoly harcot vívnak nap mint nap betegségükkel. A sok-sok fájdalom és kórházi kezelés közben igazi boldogságot és számtalan élményt igyekeztem az életükbe hozni, hiszen nekik nem adatik meg, hogy családi körben töltsék a szeretet ünnepét.
 
"Úgy vélem, ez is segítség számukra abban, hogy újult erővel harcoljanak a gyógyulásért." – magyarázza lapunknak a szegedi fiatal, aki függetlenül alapítványtól és szervezettől, egyedül hirdette meg a kezdeményezést.

Azt mondja, a húsz csatlakozó cég és civil felajánlása nélkül az álom nem valósulhatott volna meg, többek közt a nőgyógyászati klinika orvosai és nővérei, a Sun City Tattoo, a Pipipont szendvicsbár, a Cs&K Tündérszalon, a Szegedi Közlekedési Társaság, valamint Magyar Kinga profi bokszoló és Simon Zsolt edző is segített.

A cégeken, magánszemélyeken keresztül tudtak adományozni a megyében élők, akik idén is bőkezűek voltak.
Vincze Gábor az ünnep ideje alatt osztotta szét az 1885 összegyűjtött csokit, amelyekhez plüssök is társultak. Adományt kapott a gyermekklinika, a gyermekkórház, az új klinika több szakambulanciája, a Csongrád Megyei Vakok Otthona, további két kórház szakosztályai, a Dr. Waltner Károly Otthon, a GEMMA Központ és az I. számú Belgyógyászati Klinika is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakatosbrigádot és gátőrt is keresnek - érdekes álláshirdetések Csongrád megyéből

Lakatosbrigádot és gátőrt is keresnek - érdekes álláshirdetések Csongrád megyéből
Óriásplakáton keresnek lakatosbrigádot, és Szentes mellett, egy felújítás alatt álló gátőrház is várja új lakóját. A feltétel: középfokú végzettség, B kategóriás jogosítvány. Két érdekes álláshirdetés Csongrád megyéből. Tovább olvasom