Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

18 családot vendégelt meg a Szilánk Zrt. a Szeretetsátorban

Szeged - Tegnap a Szilánk Zrt. látta vendégül a Csongrád megyében élő nevelőszülőket gyermekeikkel. Tizennyolc család érkezett a város önkormányzata, a Rádió 88, lapunk és Szeged meghatározó cégeinek rendezvénysorozatára.
– Örülök a kistükörnek, belerakom majd a táskámba – mondta Ágnes, amikor megpillantotta ajándékát. A tizenkét éves kislány tegnap nevelőapjával, Csurel Jánossal, illetve három vérszerinti és három „fogadott" testvérével ebédelt a Szeretetsátorban.

Tegnap a Szilánk Zrt. látta vendégül a Csongrád megyében élő nevelőszülőket gyermekeikkel. Tizennyolc család érkezett a város önkormányzata, a Rádió 88, lapunk és Szeged meghatározó cégeinek rendezvénysorozatára.

Fotó: Frank Yvette

– Nagyon örülünk, hogy megvendégelhetjük a családokat. Az áldozat, amit a nevelőszülők meghoznak, sokkal több egy normál társadalmi szerepvállalásnál. Őszintén becsülöm a kitartásukat – magyarázta Sipos Aurél, a Szilánk Zrt. marketing-kommunikációs és HR igazgatója, aki egy kis csomagot adott minden gyermeknek. Az ajándékban volt szaloncukor, lufi és egy kis tükör, mellyel a cég saját profilját – az üveggel való kapcsolatát – szándékozott jelképezni. A Szilánk a jó hangulatról is gondoskodott, meghívta a sátorba a Peter Pan együttest. Balázs Péter és Lengyel Tibor karácsonyi és gyermekdalokkal szórakoztatta ebéd közben a vendégeket az ünnepi díszbe öltöztetett karácsonyfa mellett.

A Szilánk vezetője és munkatársai együtt ebédeltek védenceikkel. – Nagyon örülünk neki, hogy meghívták a Forráskútról, Mindszentről, Vásárhelyről és Szegedről érkező, háromnál is több gyermeket nevelő családokat. Mindig jól esik a törődés – mondta Vidiczkiné Gregor Katalin, nevelőszülői tanácsadó.

Olvasóink írták

  • 1. Doki 2007. december 09. 23:19
    „Gratulálok Varga Gusztinak.Szép és nemes tett volt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kovács Kálmán Szegeden: tavaszra eltűnik a német szemét

Szeged - Tavaszra nem marad az országban a német szemétből – ígérte pénteken Kovács Kálmán, a… Tovább olvasom