Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalványt nyertek

Dékány László nem tartozik a szerencsés típusok közé: eddig soha nem nyert még semmit. Most azonban nem aprózta el, megnyerte lapunk Lépjen be! játékának júliusi fődíját: a 200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalványt.
– Nagyon örülünk az utalványnak, mert éppen most készültünk szekrénysort vásárolni a nappaliba – mondja Dékány László szatymazi gépészmérnök, aki biztonságtechnikai felügyelőként dolgozik a szegedi Műszaki-Biztonsági Felügyeletnél. Kóti Zoltántól, lapunk terjesztési vezetőjétől vehette át nyereményét.

László és családja 11 éve olvassa lapunkat. Több nyereményjátékunkon is részt vettek már, de eddig még egyszer sem mosolygott rájuk a szerencse. Személyesen dobták be a szelvényt a sajtóházban található gyűjtőbe. – Bár teljesen teli volt, én azért belenyomtam – meséli László.
Felesége, Dékányné dr. Balogh Andrea elárulja: ő nem is a főnyereményre – a 7,5 millió értékű lakásra – vágyott, hanem a bútort szerette volna megnyerni. Fiuk, az ifjabbik Dékány László, aki már második éve vesz részt lapunk Szín 5-ös játékán, fedezte fel a lapban, hogy kisorsoltuk őket. Először azt hitte, hogy kitűnőként ő maga nyert.

Elsőként anyukájával osztotta meg a jó hírt. – Éppen vezettem, amikor a fiam felolvasta, hogy nyert. Újra és újra felolvastattam vele, de hatodszorra hittem csak el – meséli Andrea, aki ezután gyorsan lecsillapította fiát: ezúttal nem őt sorsolták ki. A család szerint ez a szerencsehetük, ugyanis fiuk fotója is ezen a hétfőn jelent meg lapunkban.

D. T. A.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Piros cipő és ajándékok

Reméljük, hogy sokan velünk játszanak péntek este, és piros cipellőben érkeznek a Marica grófnő Dóm… Tovább olvasom