Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

25 nyertest hirdetett az IKV Zrt. gyermekrajz pályázata

Az IKV Zrt. nem fontosnak tartja, hogy részt vegyen Szeged közösségi életében is. Ezért már harmadik alkalommal hirdette meg rajzpályázatát, amin 25 alkotást díjaztak.
2018-ban már harmadik alkalommal került meghirdetésre gyermekrajz pályázatunk, melynek témája idén a harmónia és az otthon volt. Az idei pályázatunk a Szőregi Rózsafesztivállal közösen került meghirdetésre. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a gyermekek számára otthonuk mely része az, amelyet legjobban szeretnek, mi az, ami örömöt jelent számukra, amikor hazaérnek.

A pályázatnak idén is nagy sikere volt, 196 db pályamű érkezett, melyet tetszőleges technikával, A/3-as és A/4-es méretben készíthettek el a pályázók. A korábbi évekhez hasonlóan szakmai zsűri értékelte az alkotásokat, Fiedler Judit, a Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium rajztanára, valamint Pataki Ferenc, Pro Urbe díjas festőművész. A pályázókat korcsoportonként értékelték, óvodás, alsó és felső tagozatosok között.

Idén 25 db alkotást díjazott a zsűri, akik kiemelték, hogy 1-1 rajz egészen különleges nézőpontból ábrázolja, mit is jelent a gyermekek számára a harmónia és az otthon kapcsolata. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a kiállítás megnyitójára június 9-én kerül sor a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol 2018. június 29. napjáig megtekinthetők a kiállított alkotások.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Maradnak a Bertalan híd esztétikai hibái

Maradnak a Bertalan híd esztétikai hibái
Csak esztétikai hibának számítanak a Bertalan híd szegélyeinek széléről, illetve a támfalak felületéről leváló darabok - válaszolta megkeresésünkre a Magyar Közút Nzrt. Tovább olvasom