Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

2 bőröndbe tuszkolták a 26 kiló, 50 millió forintot érő drogot - Röszkéig jutottak

A NAV pénzügyőrei, a rendőrség munkatársaival közösen megközelítőleg 26 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy autóbuszban, Röszkén.
A NAV és a rendőrség munkatársai egy Svájcba tartó, koszovói rendszámú autóbuszt ellenőriztek Röszkén. A jármű három sofőrje és 40 utasa úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

A pénzügyőrök a nyilatkozatokat elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján a csomagok tételes ellenőrzése mellett döntöttek. A kutatás eredményesnek bizonyult, hiszen a csomagtartóból előkerült két bőrönd, melyek 24 csomag, összesen 25 842 gramm növényi törmeléket rejtettek. A helyszínen elvégzett gyorsteszt alapján a megtalált anyag valószínűleg marihuána. A bőröndök tulajdonosa nem került elő.
Fotó: NAV
A pénzügyőrök az 51 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot lefoglalták és átadták a rendőrségnek. A Készenléti Rendőrség ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kikészíti a belvárosi fákat a klímaváltozás

Kikészíti a belvárosi fákat a klímaváltozás
A platánok és a japánakácok elég jól bírják a klímaváltozással járó hosszú aszályt és más időjárási szélsőségeket Szegeden, a nagykörúton belüli nyírek viszont már belepusztultak. Tovább olvasom