Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

30 éve a panelrengetegben a vándor vidámpark

Szeged - Kilenc féle játékkal várja a kicsiket és kísérőiket a vándor vidámpark a Gáz utcában.
A tulajdonos szerint megéri, jó látni a vidám gyerekeket. 30 éve ugyanoda, a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút sarkánál lévő zöld területre költöznek. Péntek délutáni hangulatjelentés a panel vidámparkból.

Délmagyarország / Délvilág hírek Részletek a hétfői Délmagyarországban. Fizessen elő a napilapra!

Olvasóink írták

  • 1. dodó 2011. március 27. 17:30
    „Ez a Czékus féle "vidámpark" valóban minden évben megjelenik. Érdekes módon fő tevékenységük a karbantartásnak nevezett smirglizés és olajfestékes mázolás, a hulladékok szétdobálása. Távozásuk után - ami minden évben április utolsó napja - a fölszántott gyep, csutak ecsetek, fűrészlapok és rozsdás csavarok, kábel és kötéldarabok jelzik a sikeres turnét. Érdekes megemlíteni, hogy egy mobil wc-t sem hoznak soha. Hogy fürdenek-e hat hétig, nem tudható, de főzni biztos főznek, mert a tarhonya és paprikás nyoma hetekig megmarad a füvön a kutyák nagy, a kutyások mérsékelt örömére. A trafóház oldala pedig hónapokig bűzlik a kisebb-nagyobb dolgoktól.
    A forgalomból hogyan élnek meg, azt valószínűleg csak ők tudják.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Horváth Szatmár az agy betegségein agyal

Orvos és biológus, a pszichiátriai klinika pácienseit gyógyítja, miközben az agy betegségei közül a skizofrénia és az Alzheimer-kór okait kutatja. Tovább olvasom