Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

30 lufi az égben

Szeged - Boldog szülinapot, boldog szülinapot! – énekelte a Csiga duó a Felsővárosi Óvoda 30. születésnapján szombaton.
A panelek és a körtöltés között megbúvó három évtizedes intézmény családi napjára az egykori óvodások ma már gyermekükkel együtt jöttek el.

30 év elszállt, 30 lufi fölszállt. A szerző felvétele
30 év elszállt, 30 lufi fölszállt.
A szerző felvétele

– 1981 szeptemberében nyitott az óvoda. Annak ellenére, hogy hullámzó a gyereklétszám, mindig összejött 4–6 csoport. Ma már a személyre szabott fejlesztés az elsődleges, a nyolcvanas években ilyenről nem is álmodtunk – mesélte Aranyné Bitó Éva, az óvoda vezetője. A Csiga duó rázendített következő slágerére, amikor közel 30 kisgyerek a mikrofont magához ragadva kissé hamisan, de lelkesen énekelt. – Velünk indult az ovi. Most már két kislányom, a 3 éves Izabella és az 5 éves Angelika is ide jár – mesélte Nagymihály Erika, aki szerint a csöndes, autóktól távol eső, néptáncot is oktató ovi mindenkinek szerencsés választás.

A nap fénypontjaként az ovisok és az óvoda dolgozói 30 lufit engedtek az égbe. Az elszálló lufik látványa sok gyereket megríkatott, de a szülők, óvó nénik együtt mindenkit megvigasztaltak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vadaspark Kft.: a Fidesz mindent vitt

Teljes volt az egyetértés a pénteki közgyűlésen abban, hogy a Szegedi Vadasparkot nonprofit gazdasági társasággá alakítsák át. Tovább olvasom