Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

37 végzős került rendőri állományba Csongrád megyében

Szeged - Július 1-i hatállyal a Rendőrtiszti Főiskola 13, valamint a Szegedi Rendészeti Szakközépiskola 24 végzős hallgatója került a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság állományába.
A sikeres vizsgákat tett ifjú rendőrök közül a diplomás rendőrök vizsgálói, nyomozói, bűnügyi-technikai, igazgatásrendészeti és közlekedési feladatokat látnak el a jövőben a Szegedi, Csongrádi, Makói és Kisteleki Rendőrkapitányságon, a végzett szakközépiskolások közül a Szegedi Rendőrkapitányságon hatan, Csongrádon és Makón hárman-hárman, Hódmezővásárhelyen pedig ketten kezdik meg szolgálati feladataik ellátását. Az ifjú rendőrök a határrendészeti kirendeltségek állományát is bővítik: Szegedre nyolc, Kiszomborra és Nagylakra pedig egy-egy fő került. A tiszthelyettes ifjú rendőrök valamennyien egyenruhás szolgálati feladatokat fognak ellátni.

Lukács János dandártábornok köszöntötte a végzősöket
Lukács János dandártábornok köszöntötte a végzősöket

A pályakezdő fiatalokat a mai napon tartott állománygyűlés keretében dr. Lukács János dandártábornok, megyei főkapitány köszöntötte. Dr. Németh Károly ezredes, a főkapitányság rendészeti igazgatója szólt a szolgálatukat mai napon megkezdő rendőr kollégákhoz.

A frissen végzett tiszthelyettes hallgatók közül négyen – Benedek Dávid, Máté Alexandra, Bálint Ágnes és Zombori Lili – kiváló tanulmányi eredményeikre tekintettel törzsőrmesteri rendfokozattal kezdik meg szolgálatukat.

Olvasóink írták

 • 4. NTK 2008. július 02. 21:03
  „3-ashoz:

  Azt várhatod!”
 • 3. celeronm 2008. július 02. 19:56
  „Gratulálok nekik!
  Remélem ők több megbecsülést és jobb fizetést fognak kapni, a magyr államtól.”
 • 2. geysa 2008. július 02. 14:54
  „Gratulálok!

  Kérdésem csak annyi lenne, hogy ettől több lesz-e a közterületen szolgálatot teljesítők száma vagy csak a hivatal létszáma duzzad?

  Mégegy: mennyien maradnak a hivatásos pályán?”
 • 1. das boot 2008. július 01. 17:15
  „Gartaulálok minden végzős SZRSZKI tanulónak akik oda kerültek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Panelba akarok költözni, távfűtést akarok fizetni!

Szeged - Hajba kaptak olvasóink a delmagyar.hu honlapján: sokan keltek ugyanis a szegedi távfűtéses lakások védelmére. Tovább olvasom