Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

3 milliárd kis utakra

Csongrád megye - 3 milliárd forintos alapra írnak ki pályázatot, a jelentkező önkormányzatok belterületi közutakat újíthatnak fel a támogatásból.
Mostanában az autópályákra jut az útépítésre szánt pénzek java, de a Dél-alföldi Operatív Program mintegy 3 milliárd forintos alapra ír ki pályázatot, a jelentkező önkormányzatok belterületi közutakat újíthatnak fel a támogatásból – tájékoztatott tegnap a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatója, Balogh László és Balogh Imre szakmai vezető. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv új pályázati alapokkal, speciális támogatási formákkal segíti a leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztését. Ilyen a megyében Kistelek és környéke. Az igazgató szerint a megkülönböztetett segítségre azért van szükség, mert a tehetősebb települések a pályázatok versenyében előnyben vannak.

Olvasóink írták

  • 2. bakosandras 2009. július 04. 16:24
    „Nem a nyilatkozó hozta azt a törvényt, amely különböző, objektívnek mondott adatok alapján állapítja meg, melyik kistérség számít elmaradottnak, hátrányos helyzetűnek.”
  • 1. csutka 2009. július 04. 05:13
    „Ilyen a megyében Kistelek és kőrnyéke.
    Aki ezt nyilatkozta nem ismeri a megyét a megye útjait, esetleg az íróasztal mellől.2 hete kilátogattunk a nagymágocsi Károlyi kastélyba, Szentes felől a lapistói úton mentünk. Na az ám a katasztrófa.Szerintem az út állapota is közrejátszik abban, hogy évek óta nem tudják eladni a kastélyt.Ha a vevő meglátja azt a balkáni állapotot egyből visszalép.Egyébként ajánlom mindenkinek aki teheti megnézni a kastélyt maga az épület a parkja a tava csodaszép.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Színes rokolyák a Kárászon

Szeged - Színes kavalkád vonult végig péntek délután a Kárász utcán. Tovább olvasom