Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

4D: szépség, egészség

Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a külső és belső szépség. A szépség mindig pillanatnyi egészségi állapotunkat tükrözi: ha nincs rendben anyagcserénk és szervezetünk energetikai egyensúlya, akkor a külső kezelés csak időleges eredménnyel járhat.
Az egészséges életmódhoz hozzátartozik a külső és belső szépség. A szépség mindig pillanatnyi egészségi állapotunkat tükrözi: ha nincs rendben anyagcserénk és szervezetünk energetikai egyensúlya, akkor a külső kezelés csak időleges eredménnyel járhat. A nyugati és keleti egészségkultúrák összehangolása új, komplex eredményeket hozhat, amelyek – köszönhetően az eljárást alkotó résztevékenységeknek –, egészen forradalmiak lehetnek.

A nyugati orvostudomány egyre gyakrabban fordul a több ezer éves kínai gyógyászat módszerei – arcdiagnosztika, sejtszintű méregtelenítési eljárások – felé. Ezekkel a módszerekkel ismerkedhetnek meg a tévénézők a Negyedik Dimenzió magazin vendégeinek segítségével, akik elkalauzolják őket a szépülés új dimenziójába.
E
rich von Däniken neve mára fogalommá vált a földön kívüli élet, illetve az idegen civilizációk bolygónkra tett látogatásai kapcsán folytatott kutatásai, illetve felállított elméletei révén. A 4D kedvenc rovatában ezúttal olyan külföldi tudósok szólalnak meg, akik osztják Däniken véleményét abban, hogy Földünk évezredek óta kitüntetett figyelmet élvez az idegen civilizációk úti céljaként. A neves tudósok okokról, összefüggésekről, lehetőségekről nyilatkoznak, kiállva amellett, hogy az ufóészlelések korántsem őrült, beteg emberek fantazmagóriái, sokkal inkább egy fantasztikus, ám máig hivatalosan titokban tartott folyamat bizonyítékai.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felmerült a visszaélés gyanúja a zöld ajánlócéduláknál

A területi választási bizottság szerint a visszaélés gyanúja is felmerült az ajánlószelvények… Tovább olvasom