Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

9 éves gyermeket rabolt ki egy 40 éves nő Szegeden

A kisfiú a testvérét várta, amikor a nő elszedte tőle a táskáját. A fiú elé állt, nem engedte elmenni, de a nő ellökte. Az orvosi rendelő közelében elfogták a rendőrök.
Az egyik szegedi orvosi rendelőhöz hívták a rendőröket csütörtök délben. Egy 40 éves nő ment be a váróterembe, ahol egy 9 éves kisfiú testvérét várta. Az asszony kivette a gyerek kezében lévő táskából a pénztárcát, majd megpróbált elmenekülni. A 9 éves kisfiú a gyanúsított elé állt. Erre a nő megragadta a sértettet, elrántotta az útból, aki ennek következtében a falnak esett. Nem sérült meg.

A Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsének helyszínre irányított körzeti megbízottai a rendelő közelében elfogták Z. Krisztiánnét, akit rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt előállítottak. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rendőrök lefoglalták az elrabolt pénztárcát, amit vissza is adtak tulajdonosának - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új orvosi eszközök Makón és Szegeden

makói Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ és a Szegedi Tudományegyetem újszülöttosztálya is részesült a K&H Gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program országos pályázatának összesen 20 millió forint értékű támogatásában. Tovább olvasom