Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

A 22 hónapos Kotormán Kata az Év babája

Véget ért a Metro Áruházzal közös Év babája 2005 versenyünk: tegnap átadtuk a győzteseknek nyereményeiket. Az abszolút győztes a huszonkét hónapos Kotormán Kata lett, a beérkezett mindegy 16 ezer szavazat közül ő gyűjtötte be a legtöbbet. Övé tehát a százezer forintos fődíj, de vásárlási utalványt kapott minden korosztály első három helyezettje is.
A nyertes: Kotormán Kata Fotó: Schmidt Andrea
Kilenc családnál csörgött néhány nappal ezelőtt a telefon: gyermekük díjazott lett az Év babája versenyünkön. Hogy a három kategórián belül hányadik lett, illetve melyikük lett az év babája – ekkor még szándékosan nem árultuk el, hadd legyen igazi a meglepetés.

A szülők azt figyelték, ki lehet a győztes?

Ahogy az várható volt, a szülők sokkal izgatottabbak voltak, amikor megérkeztek a Metro Áruházba az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra, mint a „főszereplők": a kicsik vidáman játszadoztak az ajándék lufikkal és labdákkal, szaloncukrot, pogácsát és banánt majszoltak, míg szüleik titokban már azt figyelték, ki lehet a győztes. A köszöntők idejére viszont a csöppségek is elcsendesedtek. Elsőként Hebők Ferenc, a Metro Áruház-igazgatója köszöntötte a győzteseket, reményét fejezve ki, hogy a pénznyereményekkel hozzájárulhatnak a közelgő karácsony öröméhez. Szetey András, a Délmagyarország és a Délvilág főszerkesztője úgy fogalmazott: természetesen a több mint ezerötszáz induló közül nem nyerhetett mindenki, de biztos, hogy mindannyiuk számára szép emlék marad a kiadvány és a benne szereplő fotó.

Az eredményhirdetést kiadónk igazgatója, Pap Klára kezdte meg. Minden csöppségnek járt a kézfogásos gratuláció: volt, aki ettől ijedten bújt szüleihez, de olyan is, aki öntudatosan viszonozta a gesztust. Akadt kisgyerek, aki előbb pózolt fotósunknak, és csak azután vette át
A Metro Áruházban tegnap átadtuk a babaszépségverseny nyereményeit Fotó: Schmidt Andrea
nyereményét. Az ünnepélyes pillanatokat a családok is megörökítették, előfordult, hogy az otthoni albumba kerülő kép kedvéért a gratulációt meg kellett ismételni.

A kicsiket elcsábították az áruház játékai

A fényképezkedés java pedig csak ezután következett: csoportkép a díjátadó helyszínén, majd az áruház játékosztályán. Egyenként sem könnyű a kicsiket lencsevégre
Az Év babája 2005 díjazottjai

Picúr kategória:
1. helyezett: Kiss Vivien, Hódmezővásárhely
2. helyezett: Szabó Áron, Szeged
3. helyezett: Dohány Balázs Milán, Tiszasziget
Huncutka kategória:
1. helyezett, egyben az Év babája: Kotormán Kata, Szeged
2. helyezett: Török László, Szeged
3. helyezett: Dobó Tamás, Szeged
Gézengúz kategória:
1. helyezett: Ocsák Lili Zorka, Hódmezővásárhely
2. helyezett: Bokor Szonja, Hódmezővásárhely
3. helyezett: Papp Eszter, Szentes.  
kapni, de egyszerre kilencet – ez egyenesen lehetetlennek tűnt. Ha az egyik elkezdett sírni, másik kettő is rákezdte, ha nyolc mosolyogva a kamerába nézett, egy biztosan a hátát mutatta. A kicsiket ráadásul elcsábították a szupermarket játékait – sokkal fontosabbnak bizonyultak, mint a pózolás. Hála a szülők végtelen leleményességének, végül mégis elkészültek a képek.

Szegedi kislány kapta a legtöbb szavazatot

Az Év babája a 22 hónapos Kotormán Kata lett. A szegedi kislány kapta a legtöbb szavazatot, így ő vihette haza a százezer forintos Metro-utalványt. Kata nyilván tündéri babaarcával és gyönyörű hajával bájolt el sokakat – szépségversenyünk többi díjazottjának szülei is megdicsérték. – Milyen szép kislány! – mondogatták. Ezentúl pedig „hivatalos" címe is van minderről, hiszen egy évig ő számít majd az Év babájának.

Nyertes szavazók

A szavazólapok beküldői között 18 darab 5 ezer forint értékű Metro vásárlási utalványt sorsoltunk ki. A nyertesek: Bartók Ferencné (Nagymágocs), Belecz Angéla (Bordány), Börcsök Istvánné (Bordány), Gyuris Nikoletta (Szeged), Lakatos Tibor (Csanádpalota), Langné Szűcs Katalin (Hódmezővásárhely), Nagy Miklós (Szőreg), Pataki Ferencné (Sándorfalva), Perneki Szilvia (Ásotthalom), Póta Tamás (Szeged), Somogyiné Kulima Renáta (Hódmezővásárhely), Szekeres Anikó (Szeged), Szemes Ernőné (Makó), Szeriné Mucsi Ilona (Mindszent), Tódor István (Hódmezővásárhely), Tóth Ferenc (Szeged), Urbán Lajosné (Szeged), Vigh András, Kistelek)

Nyerteseinknek gratulálunk, az utalványokat postán küldjük. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzzavarban nem segít a múzeum

Óriási közönséget vonzott a Munkácsy- és – megyénkben – a Chagall-kiállítás, ám közben a… Tovább olvasom