Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

A Délmagyarország sajtónapi elismerései

A Délmagyarország és a Délvilág kiadója és szerkesztősége a szabad sajtó napján jutalmazza a legjobb teljesítményt nyújtó munkatársakat.
A Délmagyarország és a Délvilág kiadója és szerkesztősége a szabad sajtó napján jutalmazza a legjobb teljesítményt nyújtó munkatársakat. Tegnap a székházunkban megtartott ünnepségen Pap Klára kiadóigazgató, Szetey András főszerkesztő és Konkoly Béla hirdetési igazgató adta át kollégáinknak az elismeréseket.

Aranytollal és laptoppal azoknak a munkáját köszönik meg, akik több éven át nyújtanak magas színvonalú teljesítményt. Ebben az évben Hocz Pál, nyomdánk vezetője, valamint Bakos András újságíró, a Délvilág rovatvezetője vehette át a rangos elismerést. A negyedévente elnyerhető kiadói vándordíjat a terjesztési csoport munkatársai kapták: Sinkóné Molnár Izabella, Körmöczi Zsuzsanna, Kapásné Emese, Nagy Edina és Oláh Éva. A szerkesztőségi vándordíjat Balázsi Irén újságíró, a Délvilág szentesi munkatársa vehette át. Az üzletkötői csoport vándordíját Vörös-Szécsi Judit kapta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt egy építőmunkás - tizenhat méter magasból zuhant le

A szegedi Budapesti körút egy felállványozott panelházának hatodik emeletéről lezuhant egy munkás… Tovább olvasom