Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

A demokrata fórum szegedi jelöltjei

Önálló jelöltet indít a Magyar Demokrata Fórum minden Csongrád megyei választókörzetben. Szegeden dr. Szabó László, dr. Ványai Éva és Tímárné Horváth Magdolna indul.
Mind a hét megyei választókörzetben önálló jelöltet indít az MDF. A párt vezetősége körülbelül egy évvel ezelőtt megújult, megyei elnöke dr. Grezsa István hódmezővásárhelyi háziorvos, szegedi elnöke pedig dr. Mécs László ortopédsebész, az MDF szegedi frakcióvezetője lett. Mindketten a Magyar Demokrata Fórum alapító tagjai. A párt megyei kampányfőnöke Asbóth Ákos.

A szegedi jelölteket a megyei elnök mutatta be: az egyes választókörzetben a képviselőségért dr. Szabó László indul. A többgenerációs újszegedi orvos családból származó jelölt a torontáli hagyományokat kívánja feleleveníteni, azaz a határokon átívelő együttműködést szeretné megvalósítani. A 2. számú körzetben az MDF jelöltje dr. Ványai Éva, aki jelenleg a közgyűlés egészségügyi és szociális bizottságának vezetője, korábban két ciklusban is alpolgármester volt. A hármas választókörzetben Tímárné Horváth Magdolna indul. A tápéi vállalkozó az előző ciklusban önkormányzati képviselő volt.

Grezsa István elmondta: a Magyar Demokrata Fórum jelöltjei nem valakik ellen kívánnak politizálni, hanem önmagukat és a pártot kívánják megmutatni. Elutasítják a kétpártrendszert, amely a magyar történeti hagyományoknak sem felel meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamisnak látszó tízezressel fizettek Szegeden

Hamisnak látszó tízezer forintos bankjeggyel próbált fizetni egy vevő a hét végén Szeged egyik… Tovább olvasom