Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

A díjazottak a Presztízs-díjról

"Találtunk egy kínai mondást: „Jobb meggyújtani egy lámpást, mint átkozni a sötétséget". Azt gondolom, hogy egy ilyen díj, egy ilyen rendezvény egy fényes lámpás, és ha ehhez mi hozzá tudunk járulni, az boldogság, öröm számunkra. "
Baranyi Sándor, Szeviép Zrt. igazgatóságának elnöke
– Azt látom, hogy kezd beérni a presztízse a díjnak, sokan jelentkeztek az idei versenyre és ilyen körülmények között élmény nyerni. Van több elismerésünk, például nagyon büszkék vagyunk az angol mérnöki kamarától kapott díjra. Ezek azonban általában műszaki elismerések, egy-egy létesítménynek, munkának szólnak, nem pedig egy életfolyamatnak, nem egy tendenciának nem a személyünknek. A siker annak is köszönhető, hogy az elmúlt két évben a térségben nőtt a gazdasági beruházások száma, s egy javuló, növekvő gazdasági környezetben dolgozhattunk, ebben az időszakban könnyebb volt a céget is építeni. Jó lenne ezt a jövőben fokozni.Rácz József, ügyvezető, Mórakert Szövetkezet

– Meglepődtem, de bíztam is abban, hogy ebben az esztendőben én kaptam Az év üzletembere díjat, ráadásul egy ilyen színvonalas gála keretében. 10 éve vagyok a pályán, ez az elismerés számomra jubileumi ajándék, a Presztízs díj jelzésértékű dolog. Az én sikerem a Mórakert szövetkezet sikere, amely az országban legszélesebb termelői és piaci körrel rendelkezik. Nagyon szeretem a munkámat, hiszen minden évben új és új kihívások elé állít, s amit igazán szeretek, hogy agrármérnökként kezdtem, de előbb-utóbb közgazdász-menedzserré kell válnom ahhoz, hogy sikeresen működjön továbbra is a szövetkezetünk.
Pipicz András, a Dél-alföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. ügyvezetője
– Örülök annak, hogy az eredményünket elismerték a Presztízs díjjal az Üzleti innováció kategóriában. Úgy gondolom, ez a siker a munkatársaink nélkül nem jöhetett volna létre. Ahogyan most is, a jövőben is nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a nálunk dolgozók elhivatottak legyenek, tudjanak együtt dolgozni a közös célért. A jelenlegi eredményeinkről elmondható: 1,6 millió klienssel állunk kapcsolatban. Terveink között szerepel, hogy a Dél-alföldi régió és Pest megye mellett további megyékben is tevékenykedjünk. A Presztízs Gála egyébként nagyon tetszett, gratulálok a szervezőknek.
 Mészáros Antal, a Csomiép Kft. ügyvezetője

– Nagyon meghatódtam, hogy a társaságunk nyerte el a környezetvédelmi díjat, egyúttal azt is el kell mondanom, hogy azért pályáztunk, mert szerettünk volna nyerni. Úgy gondolom, a cégünk minden munkatársának köszönhető a siker. Személy szerint nagyon büszke vagyok a fiatal mérnök kollégáimra is. Úgy vélem, ezzel a díjjal a környezetvédelemért végzett munkánkat is elismerték. Azon kevesek közé tartozom, akik mind a három Presztízs Gálán részt vettek, és gratuálok a szervezőknek, évről évre jobb, színvonalasabb ez a rendezvény.Dr. Baráth Tibor, tulajdonos-ügyvezető, Qualitas Kft.
– Azért is örülök különösen a díjnak, mert a középső lányom 19. születésnapján vehettem át ezt a nagyszerű elismerést. Mindegyik munkatársunkkal azonnal tudattuk az eredményt, hiszen ez valóban közös siker. Kellenek az ilyen rendezvények, kell az, hogy önmagunkat megbecsüljük, hogy a régió magát megbecsülje. Kissé panaszkodós, pesszimista nemzetnek ismernek bennünket. Találtunk egy kínai mondást: „Jobb meggyújtani egy lámpást, mint átkozni a sötétséget". Azt gondolom, hogy egy ilyen díj, egy ilyen rendezvény egy fényes lámpás, és ha ehhez mi hozzá tudunk járulni, az boldogság, öröm számunkra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy kétségbeesett SMS

Padlóig sújtott és nagyon megrendített! – reagált Pataki Ferenc neves festőművész a pályakezdő… Tovább olvasom