Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

A disznóürüléken csúsztak el a tolvajok

Szeged - Három alkalommal mindösszesen nyolc sertést tulajdonított el négy férfi az egyik szegedi sertéstelepről. Habár szerdára virradó éjszaka is akcióba lépett a csapat, a rendőrök szemfülességének köszönhetően a sertések ezúttal visszakerültek eredeti tulajdonosukhoz.
Hétfőn késő este a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatás alá vontak egy utánfutós autót, melynek platóján disznóürülék volt. A rendőröknek gyanússá vált ez a körülmény és a négy férfi, ezért a házukig követték őket. Ott megtalálták a lerakott utánfutót és hat sertést is. Ekkor még tagadtak a gyanúsítottak, semmit sem akartak elismerni, de előállításukat követően a kihallgatáson megtörtek és valamennyien beismerő vallomást tettek.

Kiderült: háromszor jártak már a sertéstelepen, mindegyik alkalommal a biztonsági őr engedte be őket egy hátsó bejáraton, aki ezért pénzt kapott. Összesen nyolc sertést vittek el ilyen módon. A tegnapra virradó éjszaka lefoglalt hat állatból csak négy származik az érintett telephelyről, a másik kettő eredetét még vizsgálják a rendőrök. A korábban eltulajdonított négy állat a tolvajok gyomrában végezte.

A büntetőeljárás velük szemben üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt a Szegedi Rendőrkapitányságon folyamatban van, szabadlábon védekezhetnek.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. Őrre őr.. 2008. október 04. 12:58
  „Biztonsági ŐR"
  Nekem is van pér ismerősöm...és többet lopnak mint a cigók!

  MEGBÍZHATATLANOK!”
 • 20. MAGYAROK NYILAI 2008. július 12. 18:54
  „Sziasztok! Itt mar nagyon-nagy elnyomasban reszesitik a magyar tarsadalmat( CIGANYOKAT ES AZ IDEGENSZIVU, IDEGENERDEKEKET KISZOLGALO POLITIKUSSOKAT NEM SOROLOM A MAGYAR TARSADALOM KOZE ). EZEK NEM TEREMTENEK ERTEKET HANEM ROMBOLNAK !!!! LEROMBOLTAK A MAGYAR GAZDASAGOT EZALTAL MILLIO MAGYAR CSALAD MEGELHETESET, LEROMBOLTAK AZ EGSZSEGUGYET ES FOLYAMATBAN VAN A MAI NAPIG !! HOVA FOG VEZETNI CSAK IS NEGATIV IRANYBA !! AZ IDEGENSZIVUEKTOL SEMMI JOT NE VARJAL !!! A MAGYAR EPITO- SZELLEMI ES FIZIKAI EPITO EMBEREKET MAR SZINTE ELULDOZTEK A MAGYAR ANYAFOLDROL !! MIOTA TART!!?? 1920- AS EVEK OTA !! NAPJAINKIGG !!! ITT A MAGYAR NEMZET ELLENI FAJIRTAS TART NAPJAINKIG !! KIIRTANI BENUNKET ,MERT A HAZAARULO POLITIKUSOK GYULOLIK AZT AMI MAGYAR !! A MAGYAR ANYAFOLD ( ERTSD: ISKOLAINK,OVODAINK,FOLDJEINK= kenyeret,elelmet adott ,tejet,gyumolcsot,hust,hazat= AMIT A FOLDRE EPITESZ!!!!) TEHAT A MAGYAR ANYAFOLD RENGETEG KIGYOT MELLENGETETT A KEBLEN !!!!! HAZAARULO,NEMZET ROMBOLO,NEMZET GYULOLO PARAZITAKKAL VAN TELE SZERETT ORSZAGUNK !!!! NE TURJUNK TOVABB !! ELEG VOLT !! A MAGYAR NEMZETNEK= igaz szivbol erzo MAGYAR POLITIKUSOKRA VAN SZUKSEGE !! MINT GROF SZECHENYI ISTVAN !!!! RAKOCZI FERENC,DOBO ISTVAN,KOSSUTH LAJOS,VITEZ NAGYBANYAI HORTHY MIKLOS ( AZ EGESZ SZEMELYZETET AFALUJABOL VITTE MAGAVAL, AKIKET NAGYON JOL ISMERT!! SZERETT MAGYAR NEMZET !! TARTSATOK OSSZE A PARAZITAK ELLEN !! VEDEKEZZETEK !! HA KELL FEGYVERREL !! A HAZAARULO KURMANY NEM VEDD MEG A GYILKOSOK ELLEN !! A TORVENYEK AZ ELOSKODOK MELLETT ALLNAK !! A CIGANY ELLENUNK VAN USZITVA !! MAR NEKIK SZINTE MINDENT LEHET !! MSZP+SZDSZ+FIDESZ= hazaarulok !! A HATLMUKKAL VANNAK ELFOGLALVA ,ES MENNYIT LOPNAK !! HA MAGYARORSZAGON KITOR VALAMI EZEK AZ IDEGENSZIVUEK ELHUZNAK MASHOVA. PENZUK VAN AMIT ELLOPTAK A MAGYAR NEMZETTOL !! MAGYARORSZAGOT TONKRE TETTEK, MAGYAR NEMZETET IDEGILEG,SZELLEMILEG-LELKILEG MEGGYALAZTAK ES TART NAPJAINKIG !! NINCS KIUT !! FEGYVERBE !! FORRADALMAT KELL CSINALNUNK,BETELT A POHAR !! ACIGANYOKKAL AZT KELL CSINALNI AMIT KAPUNK TOLUK !! UGYANUGY A POLIYIKUSOKKAL !!! LETIPORNI,KIIRTANI OKET !! HA NEM INDITUNK EL VALAMIT,AKKOR KINYIRNAK BENUNKET !!!!! NE VARJUNK TOVABB !!!!!”
 • 19. iwiw freemail 2008. július 12. 10:17
  „5. üzenet: 2008.07.09 10:50
  Bebizonyosodott,hogy loptak és szabadlábon védekezhetnek?
  Ugye ez csak egy vicc? ja ilyet csak a Magyar jogrendszer engedhet meg. Ma-holnap azt olvashatjuk, hogy aki megölt valakit szabadlábon védekezhet.Fura egy ország ez, még furább jogalkotókkal és jogrendszerrel.
  Ilyenről már olvashattunk:
  2008-04-15.:
  https://kuruc.info/r/35/23579/
  A Kuruc.info viszont várja azon bíró nevét, aki kiengedte az előzetesből az emberölő Kozák Rajmundot. Budaházyt 8 hónapig tartotta házi őrizetben majd lakhelyelhagyási tilalom alatt rezsim néhány cikkért és a szovjet szégyenemlékmű korrekt helybenhagyásáért. Szigetvárott pedig több, mint 3 hónapja, legalább május végéig meghosszabbítva van előzetesben öt magyar srác, akik állítólag felpofoztak két cigánylotyót.

  A halált okozó testi sértéssel gyanúsított K. Rajmundot szabadon engedték”
 • 18. DBLaci 2008. július 10. 12:42
  „Grat a rendőröknek, fog ez menni.”
 • 17. dodó 2008. július 09. 20:08
  „Nincs Kuruc, olvassunk Magyar Nemzetet! Mai kis (CB) hírek!
  # 09:15 A nagyharang helyett végül egy Simsont vittek el
  # 10:38 Pizzát raboltak Alsózsolcán
  # 11:53 A rendőrök orra előtt akart lopni
  # 13:30 Intimbetét volt a betörő zsákmánya
  # 13:57 A gumikat mindig kiszúrja
  # 15:30 Bilincs az ózdi besurranón
  # 17:11 Megsebesítették - majdnem belehalt
  # 19:46 Tolvajok fosztogatják a balatonfenyvesi kisvasutat”
 • 16. Kolompár Rómeó 2008. július 09. 19:06
  „Annak idején a balástyai tanyavilágban a háznál leszúrták a kolompárok a disznót, majd hazahúzták. A baj csak az volt, hogy hó volt és hazáig mutatta az utat a tolvajokhoz.”
 • 15. Sévold 2008. július 09. 17:20
  „Gyanussá vált a disznószar.A házig követték.
  Könnyű volt, mentek a szag után.
  Közben pedig a régi nótát dudolgatták.
  Hogy aszongya:"Szomoru disznószar de meg repedeztél...."”
 • 14. TELSTAR 2008. július 09. 16:38
  „Hogy csúsztak el a szaron? Beleléptek?”
 • 13. hu 2008. július 09. 15:10
  „Igt, az a helyzet hogy beletrafáltál.”
 • 12. vicc 2008. július 09. 15:05
  „Gondolom, 19.999 Ft volt a disznó ára, így dehogyis bűncselekmény há ez csak szabálysértés tuggya biztos úr.
  Meg nem vak ez a söfőr, csak bátor!!!”
 • 11. vanyeg 2008. július 09. 14:35
  „Az már igen!!!
  Disznót (DISZNÓT bazmeg!!!) lopnak és a szaron buknak le?!?
  Látjátok, ők olyat alkottak, amit millió emberből csak egy tud, ráadásul minden erőfeszítés nélkül, csak úgy ösztönösen!!!
  Ezek akkora nagy zsenik! Megnéznék egy velük készült interjút, szerintem zsentiális figurák lehetnek! Ezeket ezerrel kéne hájpolni!”
 • 10. zoltanz 2008. július 09. 12:32
  „"...biztonsági őr engedte be, aki ezért pénzt kapott..." Nézőpont kérdése hogy az őr kinek vagy minek a biztonságára ügyelt. A munkaadónál az órabére lehet úgy 350 Ft, dolgozik 30 napot, napi 12 órát, az 126 ezer/hó, ha ebből visszafizeti a munkáltatójának a bejelentett minimálbér fizetendő adóit, az mínusz 37 ezer, marad 89 ezer. Ezt osztom a havi ledolgozott órával ami 360 óra, akkor kijön 247 forintos órabér. Lehet, hogy tévedek de úgy sejtem, ennél csak többet kaphatott esetenként.
  Aztán az is eszembe jutott, hogy ki tudja, kik, mikor, miért utasították már arra hogy nyissa ki azt a kurva kaput és segítsen fölrakni a jószágot az autóra.
  Csak úgy mondom a magamét, mert láttam már sok furcsaságot....
  Ettől eltekintve elitélem a biztonsági őrt, kár, hogy ebben az országban olyan sok a "gerincsérült".”
 • 9. Pattika 2008. július 09. 12:21
  „Lejárt a tyúktolvajok kora...

  8-as a sertés pörihez én is az uborka salátát szeretem a legjobban nyáron...már csak a tehenészetből kell tejet lopni.

  A gyerekek már pizzát rabolnak.”
 • 8. Átlagember 2008. július 09. 12:04
  „Az esélyegyenlőség szem előtt tartásával azért védekezhetnek szabadlábon, mert széles körben kell megbeszélni hogy ki mit hazudjon, az orgazdát is meg kell nyugtatni. Mert aki éhes, az egy disznót lop. Aki kereskedik vele az minél többet. Az elmúlt héten egy uborkaágyás rázta meg az etnikumot, most disznószaros platón csúsztak el, a jövő hétre mit tartogatnak?”
 • 7. lgt 2008. július 09. 11:52
  „6-os! Úgy kell neked, miért születtél magyarnak!”
 • 6. Már megint a kettős mérce 2008. július 09. 11:47
  „Ha véletlenül lejárt a jogsim, mert az elején és a hátulján más dátum van, megb. a rendőr 20 eft-ra.

  Ha ellopok 6 disznót, a lejárt műszakis rendszám nélküli, jogsi nélkül vezett autómmal, akkor megsimogatják a buksimat, és hazaengednek.

  Ráadásul ha megeszem a disznót, bűnjel sincs.”
 • 5. 4 2008. július 09. 10:50
  „Bebizonyosodott,hogy loptak és szabadlábon védekezhetnek?
  Ugye ez csak egy vicc? ja ilyet csak a Magyar jogrendszer engedhet meg.
  Ma-holnap azt olvashatjuk, hogy aki megölt valakit szabadlábon védekezhet.Fura egy ország ez, még furább jogalkotókkal és jogrendszerrel.”
 • 4. Emberke 2008. július 09. 10:32
  „Tehát: minden tolvaj fölzabált egy-egy disznót. Hány mázsásak voltak ezek a sötét alakok?”
 • 3. zoli51 2008. július 09. 10:30
  „A biztonsági őr bünösebb,a lopósók génjeikben van a lopás,nem megélhetési bünös????nem barnabőrű?????????????A kocsit ,utánfutót elkobozni,megbüntetni rendesen,a károkat egyetemlegesen megtériteni!!!!!!!!!!!!!!”
 • 2. lgt 2008. július 09. 09:53
  „A négy férfi hol lakott? Cserepes soron?
  Ott szoktak az úttesten disznót vágni 2-3 havonta, bár disznószarszag és röfögés nincs az utcában...”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mercedes-bomba robbant Szegeden

Szeged - A Mercedes-gyár Kecskemétre településének hírére fellángolt a vita Szegeden. A városvezetés… Tovább olvasom