Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

A döntő előtt kiesett Dávid a Való Világból

Szeged, Budapest - A döntő előtt két nappal kiesett a Való Világ szegedi játékosa, Dávid. Harmadik párbaját vívta a játék során, Viviennel azonban már nem bírt el.
A célegyenesben bukott el a Való Világ szegedi játékosa: Dávid két nappal a döntő előtt, a pénteki párbajon vérzett el.

A játék története során eddig mindig az kapott ki a párbajon, aki a kihívó volt – ez most a fiú volt. Mégis remélte, megtörik a "zöld kendős átok" és Viviennel szemben ő kerül majd ki győztesen az összecsapásból.

Sokan úgy gondolták, a lány az egyik legerősebb karakter a villában, Dávid azonban bízott benne, hogy az értelem győzhet az idétlen magamutogatással szemben. Neki ez volt a harmadik párbaja, a lánynak az első, a rutin azonban mégsem segített: a nézők ezúttal - ha kis különbséggel is - de nem neki szavaztak bizalmat a folytatásra.

Vasárnap már a 36 millió forint értékű fődíj sorsáról döntenek négy játékos közül, a csapatban azonban Dávid már nem lehet ott. Százöt nap után ki kellett költöznie a villából.

A szegedi fiatalember nem titkolta: csalódott, hogy kiesett a döntő kapujában. Elmondta: az elmúlt hónapokban megtanulta értékelni a családját, és a következő időszakot mindenképpen velük tölti majd.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

65 milliót kaptak az óvodai dolgozók

Fejenként 96 ezer forint értékű étkezési utalványt vihetett haza a szegedi önkormányzati óvodák valamennyi dolgozója a napokban. Tovább olvasom