Délmagyar logó

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

A Fibergic Szegeden lép be a kamarába

Szeged - Európai Kis- és Középvállalkozások hete egyik programjaként információs napot rendeztek a kamarában a bajor-magyar gazdasági együttműködésekről, melynek külföldi előadója Peter Sonnleitner, az alsó-bajorországi kamara nemzetközi igazgatója volt.
Kifejezetten ennek a programnak a kedvért jött Szegedre Budapestről Tolnai Ákos, az optikai telekommunikációs hálózati eszközökkel foglalkozó amerikai cég, a Fibergic Magyarország első embere, aki olyannyira hasznosnak találta a rendezvényt, hogy elhatározta: cége Szegeden lép be a kamarába.

Mivel a Fibergic Magyarország irányítja a cég európai képviseletét is, érthető, hogy egy szegedi bajor-magyar napon is keresik a külföldi piaci lehetőségeket. És találják. Tolnai Ákos felsőfokon beszél a fogadtatásról, a szervezésről: „Pontosan azt kaptuk, amit előre ígértek, felkészült, korrekt kamarai szakemberek segítették a munkánkat. Alig múlt el egy hét, már potenciális kereskedelmi partnert is találtak számunkra Németországban." A kamarai rendezvénynek köszönhetően a Fibergicnek üzleti kapcsolatokra nyílt lehetősége Csongrád megyében is, s az ügyvezető nem titkolja, innen akarnak elindulni Szerbiába is.

Tolnai Ákos nem pusztán udvariassági megjegyzésnek szánta a rendezvény után, hogy cége nem Budapesten, hanem Szegeden kíván belépni a kamarába. A Fibergic egy héten belül tagja lesz a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vészhelyzet a szakképzésben

Szeged - Az Országgyűlés elfogadta az adótörvények módosítását, benne a szakképzési hozzájárulás… Tovább olvasom