Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

A Fidesz–KDNP jelöltjei

– Itt vagyunk, hogy leváltsuk a szocialista–SZDSZ-es városvezetést – jelentette ki a városháza előtt tegnap Oláh János, a Fidesz szegedi elnöke, polgármesterjelölt – húsz egyéni képviselőjelölt társaságában.
A képviselőjelöltek, középen Oláh János, aki a polgármesteri székért száll csatába. Fotó: MTI/ Németh György
– Itt vagyunk, hogy leváltsuk a szocialista–SZDSZ-es városvezetést – jelentette ki a városháza előtt tegnap Oláh János, a Fidesz szegedi elnöke, polgármesterjelölt – húsz egyéni képviselőjelölt társaságában. A jelöltek a Fidesz–KDNP színeiben, MDF-, illetve Együtt Szegedért-támogatással indulnak az önkormányzati választáson. Az öt MDF–Együtt Szegedért-jelölt, akik Fidesz–KDNP-támogatással indulnak, nem voltak jelen.

Oláh közölte: a város adósságállománya 25 milliárd forint, de Botka László polgármester korábban csak 12-13 milliárdot ismert el. Oláh szerint országos szinten már kiderült az „átverés", Szegeden ez készülőben van. A Fidesz Szegeden hamarosan ötezer e-mailt küld el a választóknak, melyben Oláh polgármesteri programját ismertetik. Ennek két legfontosabb eleme az adósságkezelés és a város gazdaságának fellendítése kis- és középvállalkozások támogatásával. Ehhez egymilliárd forintos alapot hoznának létre. A sajtótájékoztató után a húsz jelölt leadott fejenként 156 kopogtatócédulát. Részben 56 emlékére, részben azért, mert bár sokan mondták, hogy rájuk szavaznak, a jelölőszelvényt nem merték nekik adni. Különösen az önkormányzati cégeknél dolgozók – közölte Oláh. Fortélyos félelem igazgat – idézte József Attilát, majd hozzátette: reméljük, nem sokáig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötvenhatos osztály a sándorfalvi iskolából

Ötven évvel ezelőtt voltak tizennégy évesek a sándorfalvi iskola végzős nyolcadikosai. Az 1956-os… Tovább olvasom