Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

A Fidesz Tisza Lajos-terve

Tisza Lajos-tervet készít a Fidesz Szeged újjáépítéséről. A konzultációt tegnap indították el az egyetem konferencia-központjában, ahol bemutatták a szegedi egyéni képviselőjelölteket is.
A tanulmányi és információs központ előadótermébe hívta Nógrádi Zoltán országgyűlési képviselő és Lázár János megyei elnök a Fidesz-tagokat. A tegnap esti rendezvényen bemutatták a Fidesz egyéni országgyűlési képviselőjelöltjeit. Szegeden Bodó Imre tiszaszigeti polgármester, Kalmár Ferenc önkormányzati képviselő indul fideszes színekben, és Balogh László országgyűlési képviselő a Nemzeti Fórum és a Fidesz közös jelöltjeként. A szegedi Fidesz-jelöltek tehát valamennyien kereszténydemokraták, a Fidesz szövetségébe tartozó pártok tagjai: Kalmár és két hónapja már Balogh is a Kereszténydemokrata Néppárt tagja, Bodó Imre pedig a Magyar Kereszténydemokrata Szövetségé.

Nógrádi Zoltán mórahalmi polgármester tegnap meghirdette a Tisza Lajos-tervet. Ez Szeged újjáépítésének terve, melyet a polgárokkal közösen alkotnak meg. Szegednek ugyan nagyszerű tradíciói vannak, de jövőképe nincs, olyan város, amely nem tud magának önálló gazdasági hátteret teremteni. A Fidesz célja, hogy a város visszanyerje anyagi erejét és elismertségét. Céljuk, hogy a város polgárainak véleményét összegyűjtsék, és a helyi fejlesztési elképzeléseket a polgári nemzeti fejlesztési tervvel összhangba hozzák. A tervet átadják a polgári oldal miniszterelnök-jelöltjének – mondta Nógrádi. A jelenlévő 450 meghívott tegnap este már véleményt is mondhatott a programról a gyűlésen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A palackos gázért is többet kell fizetni

Több mint 4 százalékkal drágult a PB-gáz: egy palack cseréje az eddigi 3330 forint helyett 3490… Tovább olvasom