Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

A finálé előtt esett ki a Tha Shudras

Szeged - Az utolsó X-Faktorban már nem lesz ott a Tha Shudras: a végső finálé előtt a szegedi csapat kiesett a versenyből.
A cél előtt bukott el a Tha Shudras: az X-Faktor jövő heti, végső fináléjában már nem lehet ott a szegedi együttes. Harmadjára kellett párbajozniuk a műsor folyamán annak ellenére is, hogy mindkét produkciójukkal elégedettek voltak a mentorok. Ezúttal Benji volt ellenfelük a végső megmérettetésen. Saját dallal készültek – Tóth Gabi javaslatára, aki szerint egy olyan banda számára, mely alapvetően saját szerzeményekkel lép színpadra, így kerek a történet. A sors furcsa fintora, hogy éppen most szúrt ki velük a technika: semmit nem hallottak saját produkciójukból. Mentoruk szerint azonban így is jól megoldották ezt a feladatot. Alföldi Róbert mindehhez hozzátette: az igazi nagyok valóban tudják az ilyen helyzeteket kezelni. Kritikaként azonban megfogalmazta, hogy Trap Kapitánynak – akinek arcszíne ezen az estén zöldről kékre váltott - nem sikerült kiadnia magából, amit egy nagy előadónak ilyen helyzetben kell. Szikora Róbert Tóth Gabi mellett szintén tovább juttatta volna a Shudrast, mert szerinte ilyen kereszthuzatot senki nem tudott volna okozni ebben a műsorban, mint ők. Hozzátette: Benjivel szemben a szegedi fiúknak erősebb a személyiségük, amit fontosabbnak tartott, mint a hangot.

Mivel a mentorok 2-2 arányban szavaztak a két párbajozóra, a nézői szavazatok döntöttek, melyből a Shudras kapta a legkevesebbet. Ők búcsúztak tehát a finálé előtti adásban, viszont a valaha volt legjobb szegedi X-Faktoros eredménnyel.

- Micsoda? Mi estünk ki? Miért nem lehetett ezt egyértelműen közölni? – játszotta a dühöset az After X-ben Trap Kapitány arra az egyébként általa kiprovokált kérdésre, milyen érzés volt kiesni. Azt is elárulta, sejtette, hogy ha harmadjára párbajoznak, ki fognak esni. – Ez egy meseszám. A következő ilyen a hetes, annyi adás viszont már nem volt hátra – magyarázta.

A frontember tehát nem volt hajlandó komolyan venni és szomorkodni azon, hogy a finálé előtt estek ki a műsorból, de mentoruk, Tóth Gabi sem volt elkeseredett. – Hálás vagyok, hogy egy ilyen különleges csapat idáig eljuthatott. Már szervezzük a koncerteket és várjuk a szponzorokat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állatok karácsonya a Vadasparkban

Rozsomákot, szibériai tigriseket etettek a gondozók és fókashow-val szórakoztatták a látogatókat. Tovább olvasom