Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

A gyermekszépségverseny díjazottjait köszöntöttük

Szeged - Szeged város gyermeknapján a Százszorszép Gyermekház előtt átadtuk a gyermekszépségversenyünk díjait. Videóval!
Több mint ezerkétszáz fényképet töltöttek fel olvasóink gyermekeikről, unokáikról a delmagyar.hu nagy családi fotóalbumába. Vasárnap a Százszorszép Gyermekház előtt a városi gyermeknapon adtuk át a kategóriák győzteseinek díjait.

A műsor elején Horváth Levente főszerkesztő-helyettes játékra hívta a gyerkőcöket: a helyes megfejtők Játékdzsungel belépőket kaptak, amelyekkel egy órán keresztül virgonckodhatnak a Szatymazi utcai gyermekmegőrzőben.

A játék után kezdődött az ünnepélyes eredményhirdetés. Előbb az Anno, majd az Én és az anyukám helyezettjeit díjaztuk. Utána következett az Ikrek és a Vicces videók kategória.

Gyermeknap a Szegedi Vadasparkban. Fotó: Németh Norbert (galéria)

A két fő kategória, a Gézengúzok és a Nicsak ki beszél előtt újra játszottunk: az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőjegyeket sorsoltuk ki.

Végül következett a Gézengúzok és a Nicsak ki beszél kategória díjátadója. A fődíj két bicikli volt, amelyek közül csak az egyik kelt el: Kothencz Viki, a Nicsak, ki beszél kategória győztese tudta átvenni a fődíjat. A Gézengúzok kategóriájának győztese, Balogh Szonja Dominika a kerékpárját a Prolog kerékpárüzletben veheti át.


A nyeremények

Nicsak, ki beszél (0-4 éves)

1. hely: 16"-os Hello Kitty gyermek kerékpár, Kothencz Viki, 9 hónapos
2. hely 10 darab 1 órás jegyet a Játékdzsungelbe, Szabó Hédi 3 éves
3. hely 10 darab belépő az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, Isabel, 21 hónapos

Gézengúzok

1. hely 20"-as Kawasaki gyermek kerékpár, Balogh Szonja Dominika 7,5év 
2. hely 6 hónapos gyermek angol nyelvtanfolyam, Burján Renáta 5 éves
3. hely egy hetes nyári tábor, Ordas Nikolett

Én és az anyukám

1. hely általános áttekintő szűrű vizsgálat, Urbán Panka 1 éves
2. hely 10 darab 1 órás jegy a Játékdzsungelbe, László Liliána, 1 napos
3. hely 10 darab belépő az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, Csányi Gergő 1 éves

Ikrek

1. hely egy hetes nyári tábor, Havasi Máté, Huba, Gergely 11 hónapos
2. hely általános áttekintő szűrű vizsgálat,Börcsök Linda és Lilla
3. hely 10 darab 1 órás jegyet a Játékdzsungelbe, Kékes-Sz.Botond és Rajmund 5 hónapos

Anno

1. hely 10 darab 1 órás jegy a Játékdzsungelbe, Krisztina, 31 éve
2. hely 10 darab belépő az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, Pörneki Richárd, 5 hónapos
3. hely 5 darab belépő az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, Ghersin Bernadett - 25 éve

Vicces videók

1. hely 10 darab 1 órás jegy a Játékdzsungelbe, Lehel, a Cukorfalat
2. hely 10 darab belépő az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, Ádám és a papirrepülő
3. hely 5 darab belépő az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, Luca és Áron táncolnak

Szavazók

20×2 darab belépő az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe

A nyertesek (csak az e-mail cím első felét közöljük, minden nyertest külön értesítünk): sac7, t.k.anna, teca81, bernadett21, gertrud64, hbne, kisbiroka, debora.c, mirella_dana, b.ildiko72, borosildi66, gedi71, bedozsuzsa, bollane, faragozsoka, valentin62, gyulavigh, nreg, teca81, sznomi.

Olvasóink írták

 • 18. Dzseniferanyukája 2010. május 31. 21:09
  „Én büszke vagyok a lányomra és nagyon örülök az 54. helynek! Nem csaltunk! Kíváncsi voltam hol végzünk. 600 akárhány gyerekközül ez nagyon szép eredmény! :) Én is úgy gondolom hogy akik elől végeztek csaltak túlon túl elhúztak a szavazatokkal! :)”
 • 17. Mignon 2010. május 31. 20:03
  „16.

  Ezt hivjak "piacgazdasag"-nak.

  :)))”
 • 16. Leonszió 2010. május 31. 19:21
  „Örülök, hogy nem neveztünk a versenyre! Az előző években is annak volt a szebb a gyereke aki több újságot tudott megvenni.”
 • 15. Mignon 2010. május 31. 17:18
  „Mögmonntam man tennap, hogy baj lössz meg ebbü...

  :)))”
 • 14. SSO 2010. május 31. 17:10
  „Délmadár....
  Ezt (is) jól beszívtad! :)
  Ideje lenne végre rendesen újságot írni! <moderálva>
  Nem szépségverseny kell ide, hanem tényfeltáró, a mindennapi boldogulást elősegítő cikkek megírása..polkorrektség nélkül. Talán ez menne legnehezebben a Dm-nek.

  Én még bízok benne, hogy tarthatok a kezemben igényes újságot, és büszkén olvashatom egy kávézóban. Ha látom a pozitív fejlődés jegyeit,akkor talán ismét előfizetkek rá. Mert most lemondtam az előfizetést!”
 • 13. KISS 2010. május 31. 13:46
  „Maxi, azzal nincs baj, hogy a DM-et a végeredmény abszolút nem érdekli, azonban az már nagyon nagy baj, hogy az általuk kiírt, hatalmas kampánnyal elindított szavazás zavartalan lebonyolítása, verseny szabályzatuk betartásának nyomon követése sem érdekelte őket, amint ez kitűnik a történésekből. Az pedig közismert, hogy DM üzleti alapon működik, s bizony egyáltalán nem jótékonysági intézmény, aki ezzel a szavazással is próbálta ( a sponzorok mellett), a saját megtépázott tekintélyét is népszerűsíteni, más kérdés hogy ez milyen eredménnyel sikerült. Az, hogy esetlegesen mennyi pénzt, szervezést igényelt a szavazás, rendezvény lebonyolítása egyáltalán nem mentesíti a DM-et az általa kiírt szavazás zökkenő mentes lebonyolításának, a szavazók téves értesítését követő, hasonló módon történő tájékoztatásának, illetve a verseny szabályzatukban rögzítettek betartása ellenőrzésének a kötelezettsége alól. A téves értesítésükkel megtévesztett szavazóktól, szülőktől és gyermekektől történő elnézés kérés pdig már az általános intelligencia körébe tartozik, ami esetünkben a DM-nél úgy látszik hiánycikk...
  Afölött pedig hogy a DM mit tesz és mit nem, nem érdemes vitát nyitni, mert az bizony igen csak messzire vezetne.”
 • 12. Maxigáz 2010. május 31. 09:30
  „Lehet a világon bármilyen szavazás, főleg olyan szubjektív megítélésű dolgokban, mint a szépség, mindíg lesznek olyanok akiknek nem fog tetszeni a végeredmény. Most lehet azon keseregni, hogy a szavazás lebonyolításában milyen hibákat vétett a DM, de őket a végeredmény szerintem abszolut nem érdekli. Egy ilyen szavazás, csakúgy mint a többi hozzá hasonló, a pénzről szól, ahol a rendezvényre támogatókat hívnak akik fizetnek és nyereményeket ajánlanak fel ezzel népszerűsítve saját magukat. A DM is üzleti alapon működik akár tetszik, akár nem és nem jótékonysági intézmény. Az hogy ezzel párhuzamosan egy csomó gyereknek örömet okozott a hozzá kapcsolódó, ingyenesen látogatható rendezvény mindenképpen elismerésre méltó és köszönet jár érte. Feltételezem nem kevés pénzt és szervezést igényel egy ilyet összehozni, ráadásul mivel szabadtéri rendezvényről van szó, azzal a kockázattal számolva, hogy az egészet elmossa az eső. A DM legalább tesz valamit azokkal ellentétben akik az ilyen és ehhez hasonló fórumokon történő megmondáson kívül nem sokat tesznek le az asztalra.”
 • 11. orjozs 2010. május 31. 08:40
  „Érdeklődnék, hogy a szavazók közötti nyertesek kik lettek ?
  Köszönettel”
 • 10. KISS 2010. május 31. 07:50
  „A DM a versenyszabályzatában rögzítetteket is figyelmen kivűl hagyva, egyáltalán nem figyelt arra, hogy egyesek email címek gyártásával növelték a szavazatok számát, pedig ez technikailag könnyen kiszűrhető lett volna, főleg ha figyelik a szavazás utolsó perceit, főleg az ikrek kategóriájában...Már az is megérne egy misét hogy például ebben a kategóriában az addigi második helyezettre miért kezdtek el özönleni a szavazatok a téves értesítést követően, hiszen a rájuk szavazók is vélhetően megkaptak a szavazás befejezéséről szóló értesítést. Ezek után nem lehet csodálkozni azon amit Balthazár ír. A DM szerint az eredményhirdetéskor természetesen minden rendben volt a szavazás során ! ? Ezért aztán egy szó sem esett a szavazást befolyásoló tévedésükről, az enyhén szólva érdekes eredményekről, bocsánatkérés a megtévesztett ( téves értesítésükről tudomással nem bíró) szavazók felé ugyan el nem hangzott.
  Az sem jutott eszükbe, hogy ha már ilyen szerencsétlenül alakult a szavazás - hibájukból - két első helyezettet hirdettek volna ki, egyet az első, egyet pedig a második értesítésük alapján. Talán ezzel a gesztussal enyhítették volna a tévedésükkel okozott káoszt, csalódást, de ehhez kellett volna némi intelligencia is.”
 • 9. Balthazar 2010. május 31. 07:03
  „arrol nem is beszelve, hogy ki volt az az Isten aki kivalasztotta a "szep" gyerekeket, mert van am koztuk olyan bunronda is akitol meg a fenykepezo gep is tonkre megy.”
 • 8. KISS 2010. május 31. 06:58
  „Arra sem gondol(t) a DM, hogy mit érezhettek azok a szülők, szavazók akik bízva a szavazás befejezéséről küldött értesítésben örültek az elért helyezésnek, majd az egy nappal későbbi újabb értesítésből szereztek tudomást arról hogy korai volt az örömük. A DM hozzáállását mutatja, hogy a téves értesítését követően a szavazóknak nem küldött helyesbítő értesítést, hanem mintha misem történt volna egy nappal később megküldte az újabb, szavazás befejezéséről, elért helyezésről szóló értesítését. Azzal ugyanis hogy az egyik cikkéhez írt, első értesítését követő szavazás folytatódásának okát firtató hozzászólást követően órák múlva(?) hozzászólásként elismerte a téves értesítését nem mentesült a szavazókat az értesítéséhez hasonló módon történő tájékoztatás kötelezettsége alól. A szerkesztőségben ugyanakkor semmilyen információt nem tudtak adni az első értesítést megkapó, a szavazás folytatását észlelő érdeklődőknek. A hozzászólásként közzétett
  tájékoztatójában pedig hihetetlen cinikussággal azt állították, hogy a tévedésük nem befolyásolja a szavazást, annak eredményét. Ezek után nem véletlenül kaptak szárnyra a szavazás tisztaságát, eredményét megkérdőjelező hírek, amik tovább növelik a DM kétes hírnevét...
  Tény, hogy már a szavazást beharangozó cikkhez írt hozzászólásokban is többen utaltak a szavazás várható eredményét alakító tényezőkre, s úgy látszik nekik lett igazuk. Biztosan sok szavazó döntött úgy, hogy ezek után messze elkerüli a DM hasonló, népszerűsítésére irányuló erőlködéseit.”
 • 7. Mignon 2010. május 30. 21:49
  „5. Kedves korcolo

  hozzaszolasaban van az igazsag:

  "...minden gyermek szep, illetve a szülei szamara a legszebb."

  Igy, mar aki csak a 2.-ik dijat kapja,
  morogni fog, hogy "ugyan, az a masik mivel szebb...?"
  Es dühös lesz a szülö.
  Hallgatva arrol, a több szaz foto beküldöjeröl, szülökröl, akik semmit nem kapnak...!”
 • 6. Mignon 2010. május 30. 21:15
  „Mondtam ugye, hogy ez itt (Szegeden) nem jön be...?!
  Latjatok?”
 • 5. korcoló 2010. május 30. 21:15
  „Borzasztó nagy probléma ez a hercehurca a verseny körül...Talán azért kevés a hozzászólás,mert mások is "nyálasnak",erőltetettnek tartják ezt a megmérettetést.Magamutogatás,rongyrázás,stb.
  Abból kellene kiindulni,hogy minden gyermek szép,illetve a szülei számára a legszebb.Ezek után ilyesfajta versenyt rendezni egyszerűen nonszensz,jellemző silány közmorálunkra.Sok szülő az egyéb nevelési hiányosságai miatt érzett lelkiismeret-furdalás miatt tuszkolta oda csemetéjét ebbe a "celeb-ízű" hülyeségbe.”
 • 4. sziszka1 2010. május 30. 21:12
  „KISS : én is pont ezt akartam írni! De tartok tőle, hogy hasonló lefolyása volt villamos színe és a M43- Tisza-híd szavazásnak is!

  manipulálás by dmolnájn”
 • 3. KISS 2010. május 30. 20:57
  „Ez a szavazás minden volt csak nem tisztességes...
  A DM péntek éjfél után pár perccel értesítette a szavazókat, hogy a szavazásnak vége, s közölte a helyezését akire szavaztak. Ennek ellenére a szavazás zavartalanul folyt tovább, s szombaton a szerkesztőségben az érdeklődőknek azt tanácsolták, hogy majd hétfőn érdekllődjenek, mivel akik ezügyben
  illetékesek akkor lesznek elérhetőek. A szavazás eredményhírdetése ugyanakkor a mai nap 11 órára volt kiírva... A DM aztán 16 óra után az egyik cikkéhez fűzött hozzászólás hatására , hozzászólás gyanánt közzétette, hogy tévedésből küldték ki a szavazóknak az értesítéseket, s 18 óráig lehet még szavazni,s a
  tévedésük nem befolyásolja a szavazás eredményét. A szavazókat a téves értsítéshez hasonlóan a tévedésükről nem értesítették, ebből adódóan azok abban a hitben voltak, hogy a szavazásnak vége, s
  nem ajánlották tovább a szavazás lehetőségét, így érdekes eredmények születtek. A DM a azt sem figyelte, hogy email cím gyártás indult be a több szavazat leadás céljából, amely különösen szembeötlő volt az iker kategóriában ahol az utólsó percekben fordult az eredmény, köszönhetően a téves értesítésnek is. Az eredményhirdetésen DM szerint a szavazással minden rendben volt, egy szót sem ejtettek a téves értesítésükről, s természetesen nem kértek elnézést sem. Azok a szavazók akik tudomásul vették az utólag
  tévesnek minősített értesítést (melyről azonban nem kaptak értesítést) megdöbbenve vették tudomásul a
  második, szombaton éjfél után küldött értesítést, melyből kiderült, hogy a szavazás eredménye változott.
  Tehát volt egy nyertes a péntek éjfél utáni értesítés szerint, s született egy másik a szombat éjfél utáni értesítésből kitűnően. Ennek ellenére a DM szerint a szavazással minden rendben volt, s természetesen nem éltek a játékszabályzatukban írt, szavazat manipulálás esetére alkalmazandó felülvizsgálat lehetőségével sem. Hogy hány szavazó, szülő gyermek szájize keseredett meg ezen szavazás eredményeképpen az a DM-et
  nem érdekelte, mint ahogy az sem, hogy ezekután a megtévesztett szavazók közül ki fog szavazgatni a következő próbálkozásaikon?”
 • 2. SSO 2010. május 30. 20:00
  „a kezdőképe, ami a cikkben nem jelenik meg..nos látszik, hogy a vállalkozófeleség anyuka, akinek dolga sincs..megvette a versenyt, hogy első legyen..
  jó hogy nincs érdeklődő a versenyre..

  Amúgy grat a győzteseknek!
  Akik maguktól győztek, azoknak pedig főleg elismerésem!”
 • 1. Mignon 2010. május 30. 19:46
  „A szegediek nem szeretnek semmilyen "szepsegversenyt"!
  Ez, nem fer össze a "szegedi mentalitas"-sal.

  De, ezt mar kitargyaltuk a "majus 1-ei" cikk kapcsan. (gszLaci)

  Sem, nöi-, gyermek-, hazassagfoto-, semmilyen "szepsegversenyre"
  a szegediek nem vevök!
  Idegen Tölük.
  Tölünk.

  Ezert nincs is ide hozzaszolas.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Céljáratok a világkupára

Szeged - Ingyenes céljáratok indulnak 40C jelzéssel a szegedi olimpiai központba, a Mol… Tovább olvasom