Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

A hétvégén rendezzük a delmagyar.hu teniszversenyét

Második alkalommal rendezi meg az SZTE Alma Mater és a delmagyar.hu ingyenes, amatőr teniszversenyét. Kialakult a 32-es tábla.

Az SZTE Alma Mater-delmagyar.hu teniszversenynek az SZTE Erzsébetligeti Teniszközpontja (Népkert sor, Újszegedi Ligetben, a kertmozi mellett) ad otthont.

A versenyre 16 év felettiek nevezhetnek, korosztályok nincsenek, férfiak és hölgyek egyaránt indulhatnak. A nevezés ingyenes, az első 32 fő nevezését fogadtuk el.

Friss: változás a menetrendben!

A szombati selejtezőnapon a rossz időjárás miatt csak a délelőtti csoportok mérkőzéseit rendeztük meg, a délutáni csoportmeccsek vasárnap délelőttre kerültek. A továbbjutás rendszere is változott: csak a csoportgyőztesek kerülnek a kieséses szakaszba. Az egyenes kieséses szakaszt vasárnap délután rendezzük és amennyiben az időjárás engedi mindenképpen győztest hirdetünk. Köszönjük a megértésüket.

A végeredmény, díjazottak:

I. hely Bálint Dávid
II. hely Mari Péter
III. hely Németh István
IV. hely: Szilágyi Zoltán

Különdíjak:
Legjobb női versenyző: Dr. Szosznyák Edit
Legjobb Alma Mater tag: Michna Csaba

SZTE Alma Mater-delmagyar.hu teniszverseny - KÉPGALÉRIA

A selejtezők és a döntő időpontjai:

2010. október 16. szombat (esőnap 2010. október 17.) 9-18 óra
A selejtezők szünetében 13 órától SZTÁRTENISZ.A 32-es főtáblára nevezettek névsora: Bozsó István A1, Michna Csaba A2, Koczkás Csaba A3, Erdélyi András Ede A4, Fejes Máté B1, Kassai Adrián B2, Bernáth Róbert B3, Balogh Ádám B4, Burcsár Szilárd C1, Szorcsik Péter C2, Szilágyi Zoltán C3, Bálint Dávid C4, Berki Melinda D1, Pőcze Gábor D2, Zsiros János D3, Dr. Szosznyák Edit D4, Varga Péter E1, Tamás Tünde E2, Ónodi Csaba E3, Volosin Vlagyimir E4, Molnár István F1, Varró Péter F2, Waldmann Gábor F3, Németh István F4, Fejes László G1, Tóth László G2, Gyulai Tibor G3, Bagi Sándor G4, Török Zsuzsanna H1, Péter Ákos H2, Mari Péter H3, Fekete Eszter H4.

A selejtezők pályabeosztását itt tekintheti meg.

A döntő, helyosztók – családi nap:


2009. október 17. vasárnap (esőnap 2010. október 23.). 9-16 óradelmagyar.hu teniszverseny


A döntő pályabeosztását itt tekintheti meg.

Lebonyolítás:

A nevezetteket 4 fős csoportokba sorsoljuk, így mindenki legalább 3 mérkőzést játszik. A körmérkőzések alapján a legmagasabb pontszámot elérő csoportgyőztes és a második helyezett jut be az október 17-i döntőbe, ahol egyenes kieséses rendszerben bonyolódik a verseny tovább. A csoportok mérkőzései 9-13 óra és 14-18 óra között zajlanak.

Az SZTE Erzsébetligeti Teniszközpontja
Az SZTE Erzsébetligeti Teniszközpontja


A verseny eredményei, hírei és képei folyamatosan figyelemmel kísérhetőek oldalunkon.

Versenyszabályzat

A bajnokság szabályai a nemzetközi tenisz szabályokkal egyeznek, kivéve az alábbiakat: Egy játszma 4 nyert game-ig tart. Legalább 2 game különbségnek kell kialakulnia a nyeréshez. A mérkőzések 2 nyert játszmáig tartanak. A 2 játszmát nyerő győztes 2 pontot kap. A végső sorrend kialakításakor, holtverseny esetén a nyert játékok száma dönt.
Az egyenes kieséses szakaszban, a 2 játszma után azonnal rövidítésben dől el a mérkőzés. A mérkőzéseket a felek önállóan számolják, míg vitás kérdésekben a verseny főbírója dönt. A szervező labdát biztosít a játékhoz, de ütőt és teniszcipőt a nevezőknek kell hoznia. A játékosok megállapodhatnak saját labda használatáról, de csak mindkét fél beleegyezése esetén.

Az SZTE Erzsébetligeti Teniszközpontja
Az SZTE Erzsébetligeti Teniszközpontja

A verseny ideje alatt a Teniszközpont házirendje érvényes.

Olvasóink írták

  • 1. valoperes_zugugyved 2010. október 06. 13:33
    „BOCS DE INGYEN SE MENNÉK...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országosan elismert polgárőrök

Az Országos Polgárőr Szövetség szombaton Budapesten, az ORFK székházában rendezett ünnepséget október 23-a emlékére. Tovább olvasom