Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

A Jobbik megtalálta Botka el sem veszett kislányát

Elveszett, de a Jobbik megtalálta Botka László kislányát a majálison – áll a párt közleményében. A polgármester közölte: nem veszett el a lánya, így meg sem találhatták.
Megtalálta a Jobbik Botka László lányát az újszegedi majálison. Csakhogy a kislány el sem veszett – állítja az apuka.

„A jobbikos sátrat idén is a munkástanácsok sátra mellett állítottuk fel, amikor aktivistáink egy eltévedt kisgyermekre lettek figyelmesek. A gyermek édesapjának Botka Lászlót nevezte meg, és kiderült, hogy az MSZP-s sátornál már keresik, így a jobbikos lányok visszavitték az elveszett gyermeket a családjához" – áll a Jobbik szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. Tóth Péter szegedi alelnök érdeklődésünkre közölte: a gyermeket két aktivistájuk, két lány vitte vissza a sátorhoz. A történtek adták számukra az ötletet: jövőre bábszínházzal és gyermekmegőrzővel is készülnek május elsejére. Ebben az évben Horthy-képeket és a Magyar Mérce egy-egy számát adták ajándékba az érdeklődő kicsiknek.

„A gyermekek számára kevés ajándékunk volt, ezért úgy döntöttünk, hogy a gyermeki kíváncsiságból hozzánk tévedt csöppségnek egy Wass Albert-meséskönyvet jutattunk el, melyet a héten elküldünk a polgármester úr számára" – folytatódik a közlemény.

Érdeklődtünk a történtekről Botka Lászlónál. A megdöbbent polgármester tőlünk hallott először arról, hogy lánya elveszett, majd megtalálták. Közölte: gyermekei egy órán át tartózkodtak a majálison, ez idő alatt végig vele, illetve feleségével voltak. Egyikük sem veszett el, így hát egyiküket sem vitték vissza aktivisták az MSZP-sátorhoz.

Mészáros Tamás, a szocialista párt ügyvivője elmondta: egy, a standjuknál majálisozó családnak valóban eltűnt a gyermeke, akit néhány perc múlva két fiatal lány vezetett vissza a szülőkhöz. Ez a család azonban nem a polgármester családja volt.

A kérdés ezek után már csak az, megkapja-e a Jobbiktól Botka László kislánya az ígért Wass Albert-mesekönyvet?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lehangoló szegedi sportpályakörkép

Szomorú látványt nyújtanak a szegedi sportpályák. A nézőtér – ahol még beszélhetünk ilyesmiről… Tovább olvasom