Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

A jótékony szegedi taxissal jótékonykodik a Délmagyarország

Ötfős családot visz csütörtökön cirkuszba a Taxisok és Civilek a Beteg Gyermekekért Alapítvány és a Délmagyarország napilap közösen. Feledhetetlen élményt ígérhetünk nekik, hiszen egy hófehér limuzinnal gördülhetnek be az előadás helyszínére.
Ismét mosolyt csal beteg, valamint hátrányos helyzetű gyerekek arcára a Taxisok és Civilek a Beteg Gyermekekért Alapítvány. Berinszki Zoltán alapító lapunknak elmondta, régóta együttműködnek a jelenleg Szegeden tartózkodó Richter Flórián Cirkusszal, így csütörtökön a Dr. Waltner Károly Otthonból fél tucat gyereket és kísérőiket, valamint látássérülteket lepnek meg a cirkuszi előadással, a látássérülteknek lehetőségük lesz arra, hogy elefántot is simogathassanak. A Délmagyarország is csatlakozik a jótékony akcióhoz, egy ötfős családot leptünk meg a cirkuszi előadással.

Ez azonban nem az első és utolsó közös akció lesz lapunk és a jótékony szegedi taxis között. Érdemes figyelni honlapunkat, ahol majd nevezni lehet, és a hónap végén 3 gyereket 3 kísérővel szintén elviszünk egy feledhetetlen programra, méghozzá limuzinnal.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétköznapi ügymenet - Itt is az arany a nyerő, szigorítja a nemzeti bank a zálogkölcsönt

Hétköznapi ügymenet - Itt is az arany a nyerő, szigorítja a nemzeti bank a zálogkölcsönt
Ebben a jegybank elvárásokat fogalmaz meg a felszámított kamatokra, díjakra, de szó van benne kényszerértékesítésről és a zálogházak elszámolási kötelezettségről is. Tovább olvasom