Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

A juhok már a hodályban, a rablók még szabadon

Megtalálták a rendőrök azokat az állatokat, amelyeket az elmúlt hét végén loptak el egy kisteleki tanyáról. Az elkövetőket még keresik. A főkapitány negyedmillióról 100 ezer forintra csökkentette a nyomravezetői jutalmat.
Lapunkban beszámoltunk arról, bántalmazták, majd megkötözték és kirabolták Molnár Józsefet az elmúlt hét végén kisteleki tanyáján. Több fordulóval vittek el teherautón száz juhot, egy tehenet és borjat. A kisteleki rendőrök megtalálták, és visszajuttatták a tulajdonosnak az állatokat.

A rendőrség a 29 éves Kovács László Zsoltot és a 31 éves Sztojkó Zsoltot gyanúsítja a rablással. A két szegedi férfi jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, ellenük elfogatóparancsot adtak ki. A megyei főkapitány visszavonta a nyomravezetőnek felajánlott negyedmilliós jutalmat. Ugyanakkor a két gyanúsított megtalálására 50-50 ezer forintos díjat tűzött ki.

A Kisteleki Rendőrkapitányság várja azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekmény gyanúsítottjainak jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni munkaidőben személyesen a Kisteleki Rendőrkapitányságon lehet (Petőfi u. 2., tel: 62/598-130), munkaidőn túl pedig hívhatják a 107-es, a 112-es segélyhívószámokat, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es számát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átvilágítják a kórházat

A rendelőintézet után a szegedi kórházat is átvilágítják. László Gábort, a szakrendelő volt… Tovább olvasom