Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 29°C Még több cikk.

A Katasztrófavédelem jelenti: Főleg tűzesetek történtek, de volt, aki liftbe szorult

A Katasztrófavédelem jelenti: Főleg tűzesetek történtek, de volt, aki liftbe szorultFotó: olvasó-tudósító/Boldizsár Dominik
Ezek történtek Csongrád megyében csütörtökön.

Makó


Egy használaton kívüli faház égett teljes terjedelmében csütörtökön reggel Makón. A város hivatásos egységei érkeztek a helyszínre, három vízsugárral rövid idő alatt elfojtották a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét hajtott végre a tűz okának felderítésére. - írja a Katasztrófavédelem.

Kétszáz négyzetméteren égett az erdő aljnövényzete csütörtökön Makó külterületén. A makói tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, melyek a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem okoztak komoly károkat a környezetben.

Balástya

Égett a nádas csütörtökön este Balástya külterületén. Ezer négyzetméteren csaptak fel a lángok, a tüzet a kisteleki és a szegedi hivatásos, valamint a balástyai és a kisteleki önkéntes tűzoltók közös erővel fékezték meg. Személyi sérülés nem történt.

Szeged

Az erkélyen tárolt hulladék kapott lángra egy szegedi társasház erkélyén csütörtökön. A Felső-Tiszapartra riasztották a szegedi tűzoltókat este tíz órakor, az egységek egy vízsugárral végezték el az oltást. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Hódmezővásárhely

Megdőlt egy nagy méretű fa csütörtökön délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Nyárfa utcában. A fa a gyalogosok és a járművek forgalmát is veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói végezték el a műszaki mentést, az eset során senki sem sérült meg.

Szentes

Liftbe szorult egy ember csütörtökön délben egy szentesi társasházban, a felvonó két emelt között állt meg. A lift karbantartója hárította el a műszaki problémát, a tűzoltók pedig kiemelték a felvonóból a pánikba esett embert.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szlovén hatóságok körözték a Röszkén elfogott autót - Fotók

A szlovén hatóságok körözték a Röszkén elfogott autót - Fotók
A jármű osztrák honosságú volt. Tovább olvasom