Délmagyar logó

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

A kész sávokra terelnek a sugárúton

Szeged - Második fázisához ért a szegedi Kossuth Lajos sugárút felújítása.
A forgalmat mától az eddig elkészült sávokra terelik át. A kivitelező befejezte Budapest felé a Francia utcától a nagykörforgalomig a külső és a leállósáv felújítását, ezen haladhat mától a forgalom, a belső sávot zárják le.
A Belváros irányába a két felújított közlekedősávot adják vissza a közlekedőknek, és a leállósávon dolgoznak az építők. A keresztutcák lezárva maradnak. Mivel aszfaltozni csak plusz 5 fokos hőmérséklet felett lehet, azt a mostani hideg időben a kivitelező nyilván elhalasztja, és a szükséges fakivágásokat, a kiemelt útszegély javítását végzi el. A Kossuth Lajos sugárút több mint egy kilométerének javítása november 5-én kezdődött, a kivitelezésre összesen 60 nap van időjárástól függően. A burkolatcsere 500 millió forintba kerül; a DME Konzorcium kapott rá megbízást, amelynek tagja a Duna Aszfalt Kft., a STRABAG Általános Építő Kft. és az EuroAszfalt Kft.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázat, álellenőrök!

Szeged-Kiskundorozsmáról érkezett lakossági bejelentés a Szegedi Vízműhöz, miszerint ismeretlenek a társaság nevében ivóvízminőség-vizsgálat végzéséhez igyekeznek telefonon időpontot egyeztetni. Tovább olvasom