Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

A Kölcsey utcában vérző fejű fiatalembert találtak - szemtanút keresnek

Szegeden a Kölcsey utcában a járdán vérző fejű fiatalembert találtak a járókelők 2010. október 03-án 02: 25 órakor, akihez mentőt hívtak. A sérült férfit életveszélyes állapotban szállították be a klinikára.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen az alábbiak miatt.

Szegeden a Kölcsey utcában a járdán vérző fejű fiatalembert találtak a járókelők 2010. október 03-án 02: 25 órakor, akihez mentőt hívtak. A sérült férfit életveszélyes állapotban szállították be a klinikára.

A nyomozás megállapította, hogy megtalálását megelőzően a fiatalembert bántalmazták. A bűncselekménynek a rendőrség eddigi információi alapján esetlegesen egy férfi szemtanúja volt.

Kérjük a szemtanú(ka)t, valamint a lakosságot, akik a bűncselekményt látták, illetve az esetleges elkövető kilétéről érdemleges információt tudnak szolgáltatni, jelentkezzenek a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívják hivatali munkaidőben (07:30-tól 16:00 óráig) a 62/562-400 számon a 107-es melléket, vagy a 112-es ingyenes segélyhívó számot.

Olvasóink írták

 • 11. Kiskacsa 2010. december 13. 21:19
  „Kedves Mindenki!

  Az eset amiről itt egyébként szó van nem október 3.án hanem november 4.én történt. A Kölcsey utca helyett pedig a Dómtéren. Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás nem túl nagy sikerrel sajnos, de gondolom ez nem is csoda ha az adatok ennyire pontosak....A kedves hozzászólónak üzenek aki azt írta hogy nem véletlenül verték meg:
  Nem is értem hogy hogy lehet valaki ennyire unintelligens hogy mindenféle ismeret nélkül ilyen következtetést tud levonni. A cikkben említett fiatalember majdnem meghalt és nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Az arccsontja annyira megroncsolódott hogy több órás műtéttel sikerült helyreállítani és acéllemezekkel pótolták a hiányzó részt.....Senkinek nem kívánom hogy ilyen élményben legyen része! Hozzáteszem hogy egyedül a fejét és az arcát rúgták mikor már eszméletlen volt ugyanis semmilyen más külsérelmi nyom nem volt rajta.Rendkívül sportszerű dolog egy földön fekvő embert rugdosni....pláne a fején....és igen véletlen volt, mivel a támadók kezdtek el kötekedni és ütni.....ha valaki verekedni akar mert annyira józan akkor igen kicsi az esély arra hogy szép szóval le lehet állítani. Az erőviszonyokról meg annyit hogy 2 ember 3 ellen kicsit sem nevezhető fairnek....”
 • 10. velemeny26 2010. december 13. 09:12
  „EMBEREK!!!!
  Ez az eset nem egyedi!
  Múlt hét vasárnap a hajnali órákban (2010. december 5.) az egyik ismerősöm tartott hazafelé, amikor a nagykörúttól egy utcányira két személy kirabolta. A haverom nem tanúsított ellenállást, átadta a mobilját és a nála lévő pénzt.
  Ezek szerint, így járt jól, hogy nem akadékoskodott, pedig egy életerős, jó fellépésű fiatalemberről van szó.
  Természetesen a rendőrségen nem tett bejelentést, ami szerintem hiba volt.

  Úgy tűnik: néhányan erre álltak rá, hogy a hajnali órákban az egyedül lévőket kirabolják. És nem riadnak vissza a durva erőszaktól sem!
  Le vagyok döbbenve, hogy ez történik Szegeden!!! ...... és már elég hosszú ideje.

  Rendőrség! Polgárőrség! Hajrá! Mihamarabb elfogni a betyárokat!”
 • 9. jáci 2010. december 11. 21:31
  „Október ????”
 • 8. szatyi 2010. december 11. 20:14
  „EMBEREK!!! MÁR DECEMBER VAN!”
 • 7. mentelmi-jog 2010. december 11. 19:31
  „Október 3?!

  Vagy két napra rá kellett volna ezt a felhívást ide kiirni, ha látott is valaki valamit már rég nem emlékszik rá! Netán pont ezt akarja a rendőrség???

  Ha volt is ott térfigyelő kamera, kétlem, hogy több mint két hónapig megtartanák a felvételt, ha nem jelzi senki, hogy történt valami...”
 • 6. jay_és_néma_bob 2010. december 11. 17:37
  „1. miért csak most hallunk róla?
  2. nem véletlenül verték meg”
 • 5. rozator 2010. december 11. 17:10
  „Okt. 3-án történt? Mire föl ez a kapkodás má´ megint?”
 • 4. Ebgondolat 2010. december 11. 15:21
  „Ez jó kérdés!! Azok a kamerák csak vannak vagy működnek is??? De az tuti, hogy senki nem figyeli őket, mert máskülönben nem járókelők találták volna meg!!! Ez BOTRÁNY!!!!!!!!”
 • 3. ValakiaSOKKözül 2010. december 11. 14:20
  „Elég belvárosi pont....remélem a térfigyelő és egyéb ipari kamerákkal ki lehet deríteni a részleteket és a bűnös(öket) megilleti méltó büntetésük...”
 • 2. mag 2010. december 11. 13:33
  „ÉS A KAMERÁK VAGY EL VOLTAK FOGLALVA A ZSARUK A PÉNZ LE VÉTELLEL AZ E5 ÖN . OTT SZOKTÁK LE VENNI ÖKET”
 • 1. dodó 2010. december 11. 12:29
  „A telefonját megtalálták-e nála?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy falat együttműködés

Domaszék - Közös főzéssel zárta tegnap gasztronómiai projektjét Domaszék és a romániai Pécska. Tovább olvasom