Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

A lámpa mögött próbálta elrejteni a kábítószert a BMW-s Röszkénél

Hétmillió forint értékű marihuánagyanús anyagot találtak az autó lökhárító lámpája alatt.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 3 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén. 
 
A NAV munkatársai egy magyar BMW-t ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával.  
 
A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban kockázatelemzés alapján az autót tételes vizsgálatra félreállították. A tüzetes ellenőrzésen, a motortér légterelő lemezénél, átlátszó fóliával körbetekert csomagokra figyeltek fel a NAV munkatársai. Az autó bal első sárvédő lemezét felfeszítve, a lökhárító lámpa alatti üregéből, összesen több mint 3 kilogramm növényi törmelék került elő, amely a marihuána-tesztre pozitívan reagált - szól a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleménye.

A pénzügyőrök a hétmillió forint fekete piaci értékű marihuánagyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek.  

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyi diéta töltött káposztával: Nagy siker Varsányi Anna Ünnep című vígjátékának ősbemutatója

Karácsonyi diéta töltött káposztával: Nagy siker Varsányi Anna Ünnep című vígjátékának ősbemutatója
Igazi nyáresti szórakozás Varsányi Anna vígjátéka, az Ünnep, amit Szilágyi Annamária rendezésében nagy sikerrel mutattak be hétfőn az IH Rendezvényközpontban. Tovább olvasom