Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

A Megasztár démona szerint Macika jó az ágyban

A Megasztár 4 szexi üdvöskéje, Nkuya Sonia szegedi fiúval jár. A Playboy kedvéért a ruháitól is megszabadult fiatal énekesnő állítja: Macika nagyon jó az ágyban!
- Azt mondtad, senki se várja el egy félig ismert embertől, hogy halál őszinte legyen. Én elvárom. Elég vagány vagy hozzá, nem?
- Nkuya Sonia: Magammal kapcsolatban kimondom, amit gondolok, de van olyan téma, amiről valóban nem beszélek annyira őszintén. Például amivel kibeszélem a megasztáros társaim.

- 18 éves vagy, két és fél éve van barátod. Vagyis nem voltál 16, amikor összejöttél az akkor 29 éves férfival. Édesanyád hogy viselte?
- Két hónap múlva 19 leszek, úgyhogy akkor már 16 elmúltam, mikor összejöttünk. Egyébként 14 éves korom óta pasizom. Akkor volt egy féléves kapcsolatom, aztán zúztam egy jó évet, és jött Macika (a párja – a szerk.). Anyukám nagyon művész, és esetünkben az alma nem esett messze a fájától. Persze hogy nem tetszett neki, de meglátta Macikát, és megnyugodott. Azonnal tudta, hogy szerény, jóravaló ember. Lehet, hogy ki van gyúrva, 110 kiló, de ha egy fiatal lány pasit akar, csak ilyet szedjen össze.

- Őt nem zavarta, hogy ennyire fiatal vagy?
- De! Nekem nem volt fura, 15-16 évesen rájöttem, a korombeli fiúk agyilag zoknik. Morbidnak találta a koromat, de szép voltam, kedves, bármiről lehetett velem beszélni, míg más lányokkal nem. Azonnal megmondtam, mennyi idős vagyok, régen rossz, ha hazudni kell.

Nkuya Sonia és barátja, Macika
Nkuya Sonia és barátja, Macika

- Édesapád, gondolom, nem szól bele az életedbe.
- Tizennégy éve nem járt itt a faterom, anyukám azóta nem pasizott. Pedig jópofa, fiatalos, jólelkű. És rendmániás, ezért is költöztünk el tőle. Ugyanis három kutyám van! Sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta nem lakunk együtt.

- Biztosan nagy szerelemből születtél.
- Nem érdekel a faterom! Összesen húsz napot volt a közelemben. Egyszer jött haza. Baján tanult vízügyi mérnök szakon, egy Hobo-koncerten jöttek össze az anyukámmal. Kongóban éltek, amikor anyukám terhes volt velem, de az anyósa hazaküldte. Ugyanis a családban történt egy halvaszületés, és azt mondta, anyám rossz ómen. Hét hónapos terhesen hazaküldték, pedig olyankor már repülőre sem szabad ülni! Amikor megszülettem, pár hétre idejött, hogy megnézzen, aztán még egyszer, amikor négyéves voltam. Küldött anyámnak repülőjegyet, de ő nem akarta, hogy olyan országban nőjek fel, ahol malária van, sárgaság, háború.

- Meglátogattad?
- Nem. De az idén nyáron megyek, ha küld jegyet, és vesz nekem egy telket a tengerparton, ahol felverhetem a sátram.

- Édes kisgyerek lehettél, biztosan mindenki megsimogatott.
- Igen, és utáltam. Mindig bújtam anyához. Nem vagyok emberbarát, szívesen élnék egy lakatlan szigeten Macikával, a kutyáimmal, ha van internet és zene.

- 15 éves voltál, mikor atrocitás ért egy R-Go-koncerten a bőröd színe miatt. Megrázó élmény lehetett egy kislánynak.
- Nem volt az. Tudtam, hogy azok az emberek szélsőségesek. A gitárossal mentem enni, egy pasi jött mögöttünk, és kérdezte tőle: a te lányod? Nem késsel fenyegetett. Aztán egyre többen bukkantak fel. Egy hozzánk tartozó ember mondta, körbe akarják venni a zenekar buszát, ahol voltunk. Akkor kicsit megrettentem. Anyu és a néném is velem volt. A menedzsernek meg kellett volna mondania: Sonia mama, ez egy szélsőséges koncert, maradjatok otthon. Vagy eleve el sem hívnak. Ha a koncerten az a részeg rosszul céloz a sörösüveggel, bárki megsérülhetett volna a színpadon, lelkileg és testileg is, nem csak én. Egész életemben egy ilyen történt, nem viselt meg. Fehérek közt nőttem fel, fehér tudatom van, nem érzem magam másnak a többi magyar embernél.

- Te lettél Magyarország első fekete Playboy-címlaplánya.
- Erre nagyon büszke vagyok! Szeretek első lenni, és sikerült! 16 éves korom óta erre vágytam. Azóta olvasom a magazint, olyan társaságba, klubokba jártam, tetszett a csilivili. Akkor meg akartam műttetni a mellem, aztán letettem róla. Alig vártam, hogy 18 legyek, és indulhassak az év playmate-je címért, de közbejött a Megasztár, ami viszont nem volt tervbe véve. A zenekarom nyomására mentem el a válogatásra. Amikor felkért a nyuszis magazin, igent mondtam, mert jó lehetőségnek találtam, hogy még ismertebb legyek. Pucér vagyok, de kit érdekel? Mindenki pucéran születik! Ha már lúd, legyen kövér. Szerintem ez belefér a rock and roll imázsba.

- A karrier mellett a pénz is motivált?
- Nem. Az nem volt vita tárgya. Megmondtam, hogy mennyit akarok, és annyi lett.

- Mennyi az annyi?
- Nem mondom meg. Ha valaki sokallja, azt mondja, ribanc vagyok, ha kevesli, akkor meg azért vagyok ribanc.

- Azt beszélik, egy milliót kaptál.
- A körül.

- Mire költöd?
- Lakásfelújításra, utazásra, zenekaros dolgokra, akartam autót is…

- Élvezted a pucér fotózást?
- Direkt tetszett, ha nem lett volna olyan hideg, tovább is bírom. Pedig így is reggel tíztől este tizenegyig tartott.

- Lehet, hogy nem énekesnő leszel, hanem pucér modell?
- Azért nem hiszem, hogy ez lesz az életcélom! (nevet) Az sem biztos, hogy itt akarok élni. Elmegyek Afrikába, kipakolom magam a strandra, és ott maradok. A zene végig fogja kísérni az életem, de énekelni csak akkor fogok, ha van kedvem. Nem akarok nívós opera-énekesnő lenni, csak olyan kis celebke, kis elmebeteg énekesnő… (nevet) Tamara az a tipikus, tanult énekes, ő talán jól is tette, hogy nem vállalta a meztelenkedést. Nekem ez belefért, sőt több is belefér, az vagányabb.

- Anyukád mit szólt a fotózáshoz?
- Ellenezte és a párom is, nagyon. „Nem zavar, hogy ország-világ látja a csúnyámat?" – kérdeztem tőle, aztán csak ültünk, és néztünk ki a fejünkből. Addig le sem esett. Elmentem a főszerkesztőhöz, nem mondtam igent, majd hazamentem, aztán beleegyeztem. Aztán két nap múlva anyám miatt visszamondtam, aztán a zenekarom tagjai negyven percig beszéltek a fejemmel, és újból igent mondtam.

- Gátlástalanul beszélsz a szexről, bilincsről, szerepjátékról.
- Igen, gátlástalanul. Szerintem a szexualitás nagy része az ember életének, a párkapcsolatnak. Az én két és fél éves kapcsolatomban minden téren kiegészítjük egymást, a másik minden kívánságát teljesítjük. De nem vagyok az a domina, aki agyonkorbácsolja a pasiját, aztán a tűsarokkal belelép a hátába. Elárulom, a szexben kivételesen azt szeretem, ha a pasi irányít, ha ő birtokol engem, ettől vagyok nő. Minden más esetben én dirigálok!

- Végül mit szólt a fotókhoz?
- Hűha! Egy egészséges pasi, aki végignézi a sorozatot, az inkább büszke, mint hogy azt mondja: ne!

- Az életedbe belefér a vetkőzés, az ital. Talán a drog is?
- Soha! A cigifüsttől is megőrülök. Nem! Én csak iszom, ha buli van.

- 18 évesen elkezded az önálló életet.
- Fontos volt, hogy külön legyünk a párommal, ő viszont szegedi, így az volt a megoldás, hogy veszünk itt egy lakást. Így anyuval is rendeződött a kapcsolatunk.

- Nem kellene még iskolába járnod?
- A Kertész utcai suliba járok, színitagozatra. Hétéves korom óta játszottam a Tháliában, az Erkelben, a Bábszínházban. De nem tervezem, hogy színésznő leszek, nem nekem való.

- Milyen az igazi Sonia?
- Nem is vagyok olyan vagány, aki ismer, tudja, hogy kisnyúl vagyok, nagyon párfüggő. Nem szeretek egyedül az utcára menni, shoppingolni. Ha nem iszom, nem csinálok semmi vagányságot, beülök a sarokba, és ott maradok. A Megában is csak Hiennel voltam jóban, a végén Imivel és Karcsival. Csak rokonlelkekkel tudok könnyen kijönni.

- Hogy képzeled el magad tíz év múlva?
- Családanya leszek, hatalmas házban. Öt év múlva! Tíz év múlva egy jól menő vállalkozásom lesz.

- A mostani pároddal leszel együtt? 16 voltál, amikor megismerted, telik az idő, te is változol, ő is…
- Macikával, igen! Lehet, hogy nem egészséges dolog, de én bolond vagyok. És ő nagyon jó az ágyban! Értékelem azt az embert, aki ő. Nem mű, nem olyan felületes, mint a celebvilág. Egyszerű vagyok, családra vágyom, házra, hogy a páromnak jó munkája legyen, ne kelljen dolgoznom. A zene persze nekem nem munka!

Fái Zsuzsa

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. gyarmati_nő 2009. január 20. 15:48
  „Inkább az a megdöbbentő, hogy - a Playboyt leszámítva - ükanyáink céljai lebegnek a szeme előtt: nagy család, nagy ház, semmi munka - eltekintve a szexuális ellenszolgáltatástól...”
 • 34. Piki 2009. január 20. 14:51
  „Ki ez a Macika? Szegedi? Nekem nem rémlik sehonnan. (még jó:)”
 • 33. KolompárRómeó 2009. január 20. 07:29
  „Ezt a faxsagot nem olvastam el, csak a cim dobbentett meg. Ki a jo budos x@rt erdekel ez? Mi ez? Blikk?”
 • 32. xene@freemail.hu 2009. január 19. 17:59
  „Én nem r-ibancoznám le, a Playboy miatt,de azért az már elég beteges, hogy egyre fiatalabb csajokat raknak be az újságba. Legközelebb mi lesz, valami 12 éves gyerek lesz a címlapon...az is elgondolkodtató, hogy már tizenévesen az az álma, hogy ilyen magazinban szerepeljen...szép életcél...”
 • 31. seleron 2009. január 19. 15:49
  „EZ MI?”
 • 30. Egy_a_sok_közül... 2009. január 19. 14:14
  „Macika ki van gyúrva, 110 kg, egy kicsit pénzes is és gondolom teljesen legális vállalkozásokban nyomul...
  Leányos anyák és apák álma egy ilyen MACIKA!”
 • 29. gardista33 2009. január 19. 13:10
  „na azt hagyjuk inkabb,a heti hetes a vilag leg-gusztustalanabb musora!”
 • 28. gardista33 2009. január 19. 13:09
  „ráadásul el is van hizva.mi lesz késöbb?”
 • 27. MissO 2009. január 19. 13:06
  „Ez a nő tényleg buta.”
 • 26. Mathiasking 2009. január 19. 12:33
  „Talán a Hal a tortán cimü főző müsorból nem ez jött le nekem. Agyilag és anyagilag zokni a csajszi, annyi bizonyos, Macika pedig 3 éven belül lecseréli egy fiatalabb egzotikusra, talán egy távol-keleti csajra.Ennyit a dologról.
  Inkább azon kellene elgondolkodnia a média jeles és hátttérben dolgozó képviselőinek, hogy mekkora jelentősége van ennek a hírnek és miért csak ilyen és ehhez hasonló hírekkel tudják megtölteni és eladni a lapot vagy a műsort. Az egyén befolyásolása már-már olyan mértékű ebben az országban, hogy a gusztustalan kategóriát elérte. A színvonala pedig ordenárénak minősítem. Mást nem tudnak, csak "celebeznek" és "sztároznak", ezen média személyek magánéletét terigetik ki.

  Az alábbi személyekről miért nem lehet hallani a médiákban, mint magánéleti probléma mentes emberek:
  Varnus Xavér, Farkasházi Tivadar, Piros Ildikó, Király Levente, Kass János, Mester Ákos, stb. Sorolhatnák az élet különböző területeiről embereket, de nem teszem, csak megjegyzem, hogy ezek az emberek alkottak Valamit és képviselnek valamit!!!!!! Erkölcsösség!!!!”
 • 25. attis765 2009. január 19. 12:25
  „Ritka sötét és buta egy lány...”
 • 24. Dougoryjordan 2009. január 19. 12:04
  „Elég szomorú, hogy ez egy hír.
  Kit érdekel, hogy "Macika jó az ágyban"?”
 • 23. Piki 2009. január 19. 11:48
  „A "Kutya Szonja" pedig egy magamutogató, feltörekvő kis senki....:)”
 • 22. CsImre 2009. január 19. 11:17
  „Azt hiszem, a sztármagazinok, és egyéb szennylapok feladhatják, mert méltó konkurenciájuk termett a Csongrád megyei piacon. :(”
 • 21. gardista33 2009. január 19. 09:41
  „te is,ugyanis pistának irtam :P”
 • 20. mista 2009. január 19. 08:38
  „gardista33: akkor most olvasd el újra, amit írtam.”
 • 19. Roxy08 2009. január 19. 08:13
  „Egy öntudatos fiatal lány, aki fölvállalja a tetteit, és következményeit.
  Akinek nem tetszik, bizonyára jobban szereti a képmutatást és hazugságot.
  Úgy él, ahogyan mások csak szeretnének, de nem mernek, ezért kritizálják.
  Tetszik, amit csinál, mert őszinte, ebben a hazug világban.”
 • 18. gardista33 2009. január 19. 06:17
  „pista,aki 18 evesen a playboyban mutogatja magát az nem tiszta,aki ezt védi az sem!”
 • 17. mista 2009. január 19. 04:10
  „azért vicces olvasni, ahogy nagy hévvel leszóljátok itt ezt a lányt, ostoba picsának nevezitek meg hasonlók, közben pedig a hozzászólásaitok rólatok sem éppen azt árulják el, hogy túl értelmes lények lennétek.

  tény, hogy a szövegből nem igazán az jön le, hogy túl okos lenne a kisasszony, de azért azt se feledje el senki, hogy itt egy mindössze 18 éves lányról van szó. ha így nézzük, a szövege, a stílusa tökéletesen megfelel egy heves, a világról és önmagáról nagy elképzelésekkel rendelkező tinilányénak, aki az elkövetkező években rengeteget fog még változni és 5 év múlva teljesen másként fogja látni a mai önmagát. úgyhogy amiket mond, nem feltétlen szimpla butaság, hanem csak egy jórészt inkább a tapasztalatlanságnak és a korának köszönhető, gyakorlatilag teljesen a korához illő vélemény.

  aki emiatt, vagy a playboyban megjelent - igen dekoratív - képei miatt leribancozza, az csak önmagát nevetteti ki. legalábbis velem mindenképpen.”
 • 16. kutyuka 2009. január 18. 22:58
  „Ki ez a picsa?Buta mint a segg!Te jo eg!Ez hir?Szegeny csavo,de meg is erdemli,ha mar ilyen regota egyutt vannak,a csavo sem lehet magas IQ-ju!”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ausztráliában kezdett új életet a Rudas család

Szeged - A világ másik felére költözött két éve a szegedi
Rudas házaspár: a gyermekorvosként… Tovább olvasom