Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

A Munkáspárt önálló jelöltjei

Mind a hét Csongrád megyei választókerületben önálló jelöltet indít a tavaszi országgyűlési választásokon a Thürmer Gyula vezette Magyar Kommunista Munkáspárt.
Mind a hét Csongrád megyei választókerületben önálló jelöltet indít a tavaszi országgyűlési választásokon a Thürmer Gyula vezette Magyar Kommunista Munkáspárt. Nagyvári László megyei elnök tájékoztatása szerint Szegeden az egyes számú választókörzetben Zsiga Tamás finommechanikai műszerész, egykor a Belügyminisztérium alkalmazottja a párt jelöltje, a kettes körzetben Börcsök Ignác géplakatos, művezető indul. A hármas választókerületben a megyei elnök, egyébként üzemgazdász és nyugdíjas osztályvezető a képviselőjelölt.

A négyes számú csongrádi körzetben Kőhalminé Forrai Julianna pedagógus, az ötös, szentesi körzetben Pap Imre mezőgazdasági kistermelő indul. A hatos számú körzet munkáspárti jelöltje Havránek Ferenc vasipari kisvállalkozó, a hetes választókerületé Szabó Jenőné biztonságtechnikus.

A Munkáspárt azt kéri a rendszerváltás veszteseitől, hogy nézzenek a tűzijátékok füstje mögé, és ne higgyenek a polgári pártok választási ígéreteinek – áll a párt közleményében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénztárgépek rohama

Sok üzlet nem merte használni pénztárgépét, amíg nem állították át rajta a 25 százalékos áfát 20-ra.… Tovább olvasom