Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

A Negyedik Dimenzió és az elektroszmog

Elektroszmogban élünk, tetszik vagy sem. A tévéképernyők, monitorok, a nem bedugott konnektor (!), a rádiótelefon, a mikrohullámú sütők, a tévé- és rádióadó-tornyok által keltett elektromos térben, elektronkibocsátásban élünk.
A modern világ új kifejezést szült. Lehet, hogy sosem hallottuk még, mégis mindannyian megértjük a jelentését. Elektroszmogban élünk, tetszik vagy sem. A tévéképernyők, monitorok, a nem bedugott konnektor (!), a rádiótelefon, a mikrohullámú sütők, a tévé- és rádióadó-tornyok által keltett elektromos térben, elektronkibocsátásban élünk. Az IGEF – elektroszmog-kutató nemzetközi szervezet – kimutatta, hogy az elektromágneses terhelések megváltoztatják a sejtek információcseréjét, és ezáltal hatnak az emberi szervezetre.

Az első figyelmeztető jel az alvászavar. A kutatók kimutatták még, hogy a környezetszennyezés, a gyakori stresszhelyzetek, a túlterhelések, valamint az emberi testet érő elektroszmog legyengíti az immunrendszert, és így az 50 Hz-es villamos mező hatása már gyenge térerősség esetén is károsíthatja a szervezetet. A fejfájás, az idegesség, a koncentrációképtelenség, az agresszivitás, a depresszió összefüggésbe hozható az elektroszmogos környezettel. De vajon fejlett technikai civilizációnkban kiküszöbölhetőek-e ezek a hatások egy városban élő átlagember számára? Erre és még sok, a témával kapcsolatos kérdésre kutatja a választ a Negyedik Dimenzió ma délután fél 6-kor a Szegedi Városi Televízióban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZIN-es egyéniségek

Szerda óta az újszegedi Partfürdőben a legmagasabb az egy négyzetméterre eső rasztahajúak száma.… Tovább olvasom