Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

A nyereménylakás kulcsa az égből jön

Közeleg a nagy nap, szeptember 21-e, amikor eldől, ki nyeri a Délmagyarország és a Délvilág történetének eddigi legnagyobb nyereményét, a 7,5 millió forintos lakást a Szegedi Harmónia lakóparkban.
Közeleg a nagy nap, szeptember 21-e, amikor eldől, ki nyeri a Délmagyarország és a Délvilág történetének eddigi legnagyobb nyereményét, a 7,5 millió forintos lakást a Szegedi Harmónia lakóparkban. A sorsolás a nyeremény értékéhez illően parádés lesz. A ház előtt a Crystal zenél, a nyertes nevét az együttes vezetője, Lajtai Kati húzza ki. A lakáskulcs az égből érkezik. De addig is, még egyszer megkísértjük Fortunát, csütörtökön negyedszer sorsolunk a játékban résztvevők között.

Még növelhető az esély

Még mindig érdemes gyűjtögetni és beküldeni a játékszelvényeket, hiszen minél több vasat tart valaki a tűzben, annál nagyobb az esélye a nyerésre is. Még a csütörtöki sorsolásra is érdemes ráhajtani, hiszen mindazon játékszelvények, amelyeket szerdáig megkapunk még bekerülnek a „nagy kalapba". Ugyanez vonatkozik a szeptember 21-i sorsolásra is: ügyfélszolgálati irodáinkban – illetve postán – előző nap záróráig várjuk a további nevezési lapokat. Természetesen a korábban beérkezett játékszelvények mindkét sorsoláson részt vesznek. 
Lépjen be! lakásnyeremény játékunk befordult a célegyenesbe. Ahogy a játék kezdetén, júniusban ígértük, folyamatos nyerési lehetőségekkel közelítünk a 7,5 millió forintos fődíjhoz. Csütörtökön negyedszer „másszuk meg" a játékszelvényekből felépült szerencsehegyet – húsz nevet húzunk ki ezúttal, akiket amellett, hogy értékes ajándékcsomagot nyernek (utazótáska, fürdőlepedő, szakácskönyv stb.), meghívunk a szeptember 21-i lakássorsolásra is. Nyereményeiket is ott adjuk át nekik, személyesen.

A fődíj sorsolási ünnepsége szeptember 21-én délután 4 órakor kezdődik, stílszerűen a nyereménylakásnál, a Harmónia lakóparkban (Tesco Áruház mögött). Az esemény rangjához méltóan igazi sztárcsapat lesz a vendégünk, a Crystal együttes. Tagjai azonban nemcsak kitűnő zenéjükkel teszik izgalmassá a szeptember 21-i szerencsedélutánt, gyönyörű énekesük, Lajtai Kati, ugyanis Fortuna istenasszony szerepét is elvállalva, kihúzza azt a nevet, aki immáron tulajdonosként lépheti át a 7,5 millió forintot érő nyereménylakás küszöbét. A lakáskulcs pedig szó szerint az égből érkezik, profi ejtőernyős landol vele a lakópark közepén.

A rendezvényt színesíti a Szegedi Majorette Csoport bemutatója is.
A Délmagyarország és a Délvilág szerencseprogramjára minden előfizetőnket szeretettel várjuk, a főnyeremény mellett a jelenlévők között további értékes ajándékokat sorsolunk ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok Csongrád megyei fiatal lépne be a Magyar Gárdába

Meghaladta a háromezret a Magyar Gárdába jelentkezők száma, Csongrád megyéből különösen sokan… Tovább olvasom