Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

A regionális nagybani piacokról

Dorozsma - A regionális nagybani piacok helyzete, fejlesztési lehetőségei címmel rendeztek konferenciát kedden a dorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Házban.
A Magyarország–Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Programban, Szeged és Szabadka önkormányzatának együttműködésében megvalósuló projekt nyitókonferenciáját tartották meg a két ország, a két város és a két piac képviselőinek részvételével. Törökné Szántó Katalintól, a Dorozsmai Nagybani Piac Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk: a határ menti áruforgalmat szeretnék fejleszteni és közös termékpiacot kialakítani. A két város együtt mintegy 45 millió forintot nyert nemrégiben, a projekt megvalósítása október végén kezdődött el.

Olvasóink írták

  • 2. varadipal 2010. november 10. 09:07
    „Régen a kofák piacoltak, most konferenciáznak.Kicsiben és nagyban,a répa meg drágul.Nincs itt valami szereptévesztés?”
  • 1. papsajt 2010. november 10. 06:59
    „Ezen a piacon találkozik a fehérgalléros bűnözés a spekuláns tőkével.

    Civil ember a környéken sem állhat meg, be nem mehet csak pénzért, és itt pakolják át a külföldi árút,hogy magyarként továbbadják, továbbá itt veszik át a termelőktől 80Ftért a krumplit, amit 60ért termeltek,hogy 180ért továbbadják. Közben a piac meg minden féle "támogatást" megkap, hogy a vezetők ne közalkalmazotti bérből tengődjenek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Narkolepszia, apnoé, insomnia - egyre több fiatalt gyötör az alvászavar

Minden második-harmadik ember szenved ma valamilyen alvászavartól – állítják kutatók. A rosszul alvók között egyre több a fiatal. Tovább olvasom